fredag 8 april 2011

8 april


Idag ska alltså Kiddo göra sin entré i stora världen. Jag vet att jag hade gjort bäst i att inte haka upp mig på det här datumet, men det är lite svårt när vi har haft det som riktmärke sedan ultraljudet i början av november. Den 8 april har sedan dess varit ett magiskt datum. Och nu är vi här och istället för att jag har vridit mig i värkar i natt har jag sovit gott, vilken besvikelse. 

Fram tills för några dagar sedan kändes det så verkligt att vi skulle få ett litet barn, och det kändes som om det var så nära. De senaste dagarna har det dock känts som om jag kommer att gå över tiden ett bra tag, kanske att det blir bäbis i augusti eller så. 

19 kommentarer:

 1. *hahaha* du är för rolig du!! augustibäbis, då är du bra stoooor gumselutt.

  Håller tummarna att det inte blir så lång tid över, nu vill ju även vi andra se kiddo :-D

  Gillar förvaring av alla de slag o har sån tur att jag får bestämma över sånt hemma ;-D Nä skämt åsido vi diskuterar även sånt men oftast är det jag som organiserar pryttlar o sånt så då får jag rumstrera bäst jag vill.

  Tyvärr har den färgen utgått ur sorteimentet o jag som verkligen vill ha dem där :-( får se vad det blir i stället eller till.

  Fredagskramisar!

  SvaraRadera
 2. Exakt så kände jag dagen då wilda föddes. INGENTING mrd andra ord. 4 timmar senare föddes hon ;-)

  SvaraRadera
 3. Ler lite efter just kommentaren augusti bebis!..
  Precis sosm du skriver så är just det där datumet väldigt betydelsefullt och hur mycket jag än har två veckor extra i tankarna så är det verkligen inte det man är inställd på... Kämpa på kiddo kommer snart! Kraam

  SvaraRadera
 4. Ja jag ska inte klaga, det funkar bra tycker jag :)

  Å nej då, augusti blir det då inte:) Men det kanske känns lättare att tänka att du går över men jag förstår att det kanske inte är så lätt...

  SvaraRadera
 5. Det är väl ganska vanligt att man går över tiden när man väntar sitt första barn?

  Du har väl inte glömt att vi ska barnvagnspromenera senare :)

  Ta hand om dig

  Kram

  SvaraRadera
 6. Finafina Fifi. Jag vet hur det känns. Men sådär kände jag också på BF-dagen, var övertygad om att jag skulle få gå över två veckor och bli igångsatt. Men dagen efter satte värkarna igång, utan någon förvarning whatsoever. Tappa inte hoppet. En sak är ju säker: bebis blir det. Ingen bebis har ju någonsin blivit kvar därinne för alltid. :) (men jag vet, det är lättare sagt än gjort. jag kände det som att jag hade gått över tiden redan en vecka INNAN BF. Tiden har väl aldrig gått så långsamt...)

  SvaraRadera
 7. Jag kan tänka mig att det är näst intill omöjligt att inte ställa in sig på det där datumet. Milo är ju född dagen innan BF men jag kände mig redan då helt uppgiven och kunde bara tänka att vi aldrig skulle få träffa filuren i magen. Jag skulle bara fortsätta vara gravid i all evighet. Den här gången har jag till och med lyckats ställa in mig på att bebis kommer komma nån dag tidigt, fast att det inte finns nån anledning att tro det egentligen.

  Håll ut! När det än blir så var det 280 dagar från början, och dom är ju avklarade nu.

  SvaraRadera
 8. Ang utfall: Du känner bäst själv, men tycker ändå du ska ta det lite lugnt som sagt =)

  SvaraRadera
 9. H*n kanske trivs så bra där inne så det blir en augustibebis, hihi. Vore rätt kul ändå. Men hoppas att du inte behöver gå över tiden allt för mycket.

  Läste om din klumpiga katt förresten, den borde träffa min gay-kisse ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Min mage är varken platt eller har rutor det är en illusion av solbrännan haha=)

  SvaraRadera
 11. Whoa! Äntligen!
  Gud, detta är så jäkla spännande, ju!
  Lycka till och allt sånt!

  SvaraRadera
 12. Började känna så igår. Tänk om barnet ALDRIG kommer? Det börjar kännas mer och mer overkligt att värkarna skulle börja av sig själv. Och ännu mindre: att något jäkla vatten skulle gå.

  SvaraRadera
 13. haha augusti bebbe blir det nog inte
  fast det är ju snart dags, det kan ju sätta igång när som helst :)
  spännande!

  SvaraRadera
 14. Spännande, spännande att datumet nu är här.=) Bebben kommer nog snart ska du se.

  SvaraRadera
 15. Åh jag veet, kände precis likadant och trodde det bara fanns luft därinne då dagarna tickade iväg efter det magiska datumet...men ut kommer de ju! ;-)

  SvaraRadera
 16. Håller tummarna för att du slipper gå över tiden för mycket!

  SvaraRadera
 17. Ähh. 9aprilmär inte helt fel d heller ;-)

  Vila nu vännen, du kommer behöva det :-)
  Kram

  SvaraRadera
 18. Ja, han kom i söndags. Hängde också upp mig på mitt datum. Vaknade supernervös men ingen bebis. Dagen efter kom han dock :)

  Lycka lycka till, kommer att gå så bra!

  SvaraRadera