måndag 4 april 2011

Äckelblogg

Idag mådde jag riktigt illa när jag gick upp. Tänkte att det säkert bara var hunger och slevade i mig gröt. Som kom upp när jag satte kaffe i halsen, jag hann inte ens till toan, utan kaskadspydde i diskhon. Som en liten bonus kom gårdagens vitlöksdip upp och ut genom näsan. (Ingen censur här inte)

Nu har jag vilat en stund och mår fortfarande illa, men inte på det där håller-på-att-kräkas-sättet och magen gör det ont i. Det gör inte så jätteont, utan det onda känns mer som ett vagt molande som kommer och går. Nu sitter jag här och hoppas innerligt att detta är startskottet på förlossningen, särskilt som jag hade lite mensvärksliknande känningar igår. (Risken finns ju dock att jag övertolkar alla tecken och att jag är lite magsjuk, jag brukar aldrig bli magsjuk, så jag minns faktiskt inte hur det känns)

13 kommentarer:

 1. Det kan ju faktiskt vara startskottet, man vill ju annars väldigt gärna det när det börjar närma sig! ;)

  Ja, man borde ju tycka det..grejen är att vi propsade verkligen på att få ett familjerum eftersom jag skulle få vara kvar i så många dagar och först sa de att det nog inte skulle vara ngr problem men sen helt plötsligt så var det jättefullt överallt! Men vi kom väl i boomen då antar jag. Men då ska man inte säga sådant till att börja med, Björn ville verkligen inte åka därifrån och vi försökte med alla medel att han skulle få stanna kvar men icke. Nåväl, det är över för denna gången iaf. Annars är jag väldigt nöjd med dem, det var super där och vi hade en super barnmorska som var med under födseln men sen efter så träffade jag säkert 15 olika barnmorskor och en herrans massa sjuksyrror...hade önskat att ha en person som man kunde ha som kontaktperson lite men det är väl svårt på så stora sjukhus kanske.. Sen har ju de skift som alla andra. Kram!

  SvaraRadera
 2. Ja visst är han:)

  Åh hoppas det är startskottet! Håller tummarna och får passa på att önska dig lycka till med allt!

  SvaraRadera
 3. Åh, stackars dig!
  Det är inte roligt att må så dåligt att man inte hinner till badrummet. Jag blev matförgiftad en gång och spydde ut genom rutan på morsans bil (hon tog rondellen lite för skarpt).

  Och, ja, jag är verkligen supersugen på att starta ett café. Det ska vara ungdomsvänligt, men samtidigt intellektuellt och lugnt, så att 20+:arna också kan känna sig hemma. Det ska liksom vara till för de flesta!

  SvaraRadera
 4. Tjoho, NU KOMMER BÄBISEN! *sjukt peppad!*

  SvaraRadera
 5. Spännande. Hoppas det har satt igång!

  SvaraRadera
 6. Det kan ju vara startskottet, jag hade lite molande mensvärk ett par dagar före det satte igång! Men jag vet mycket väl hur det är, men tolkar alla signaler man får från kroppen!
  Hoppas i alla fall att du får en bebis snart :)
  Och hoppas du mår bättre!

  SvaraRadera
 7. Ja, visst är det så att man vill vara lite utvilad när det drar igång. Men jag tror att man får så mycket adrenalin när det väl händer att man kommer glömma hur trött man är. För då jäklar ska det bli bebis! Plus att som du säger, vi slocknar av ren utmattning när det hela är över. Efter att vi har legat och kikat på underverket en stund då så klart ;)
  Hoppas att detta betyder att det är dax för dig!! Att gå runt som mig är ingen höjdare...

  SvaraRadera
 8. Åh vad spännande! Har även hört många som påstått att just magsjukan har satt igång förlossningen. Någonting med att tarmarna retar igång livmodern eller något? Ah jag vet inte. Hursomhelst så håller jag tummarna för att du mår bättre och att förlossningen är på gång. Iiih!

  SvaraRadera
 9. Oh my! Ni har ju gift er, grattis, ni är så fina & din klänning passade utmärkt, så söt=) Hoppas på att lillskrutt tittar ut nu snart då. När är det planerat?

  Pssst. Katterna i barnvagnen var ju oslagbara!

  SvaraRadera
 10. Tänk OM det är på G!!!
  Om inte annat, så snaaaart :)

  Ang. katterna, är det inte konstigt vad allt nytt (och gärna lite förbjudet) är oemotståndligt? Babysittern och bilstolen är nog det enda min inte provat (än;)) Kanske för att det gungar till när han är på väg? Nyss sprang han iväg med en sko från babygymmet, haha!! (mogen tolvåring)

  SvaraRadera
 11. Håller tummarna för att det är bebis som börjat tänka på att komma till världen.=)

  SvaraRadera
 12. Blä det där lät inget roligt alls!

  SvaraRadera
 13. Det är väl för underbart när man inte hinner till toan. Sist jag spydde för några helger sen så spydde jag ner hela toan. Alltså locket och sånt. Jag kunde inte ha hållit det inne en sekund till...

  SvaraRadera