torsdag 28 april 2011

Baby+katter

 

Vi gör ett försök. Det som har oroat mig mest med baby+katter är när Niklas åker till Norge för att jobba igen och jag kommer att vara själv med tvåbenta och fyrbenta småttingar i två veckor. Men vi testar den kommande jobbperioden, katterna har trots allt lugnat ner sig och är numera väldigt försiktiga när de är runt Elly och vi vill ju helst av allt ha dem kvar så klart. Och även om Elly är måttligt intresserad av husdjur för tillfället så kommer hon säkert att uppskatta att ha två monster att jaga och dra i svansen en vacker dag.

12 kommentarer:

 1. Haha, va söta dom är! Hon kommer definitivt snart att älska de där monsterna.

  Måste testa om Iggy kan rida sådär på Gucci.

  SvaraRadera
 2. Sötnöten!

  Våra katter bryr sig inte ett skit om Charlie, ibland tror jag inte de märkt att han kommit ens... fast just det kan ju kanske göra att de kan vara lite oförsiktiga nån gång. Vi får se hur det blir när Charie blir äldre och börjar rycka dem i svansen eller så :)

  SvaraRadera
 3. Åh så sött! Hoppas det funkar! Jag har själv en vildbasing till valp hemma som jag hoppas lugnar ner sig illa kvickt! ;-)

  SvaraRadera
 4. Jag var jätteorolig för samma sak när vi fick hem Tintin men det löste sig. Efter ett tag fattade Ryssland att det var försiktig som gällde och nu handlar det mer om att få henne att fatta detsamma.. Det fixar sig med det där! Och sen är det bara att säga till om du vill ha sällskap på promenad eller vad som helst (+ att jag är mkt nyfiken på nya lägenheten...) när du har ork och lust! Men det tar vi längre fram. Och.. gullig bebbe du har!

  SvaraRadera
 5. Vad söta bilder. Hoppas det kommer funka med katterna då.

  SvaraRadera
 6. Har haft samma dilemma med baby+ hund, då vovvan varit så svartis! Men känner att det går bättre för varje dag! Svårt det där när man avgudar sina fyrbenta och det kommer in en tvåbent man älskar mer än ngt annat i livet =/

  SvaraRadera
 7. Det gör ni rätt i =) Det kommer gå så bra såååå

  SvaraRadera
 8. Men åh så sött! Hoppas verkligen att det går bra. En kompis hade två katter när hon fick sin bebis och i samma veva föddes även en liten kattunge. Så två vuxna katter, en kattunge, en bebis och en ensamstående mamma. Men det har gått jättebra med allt så jag tror säkert att ni också fixar det.

  SvaraRadera
 9. skönt att de har lugnat ner sig lite, var väl lite ovant för dem i början... :)

  SvaraRadera
 10. Alltså, hon är ju bara så söt!
  Tycker det verkar mycket klokt att göra ett försök med katterna, tänk vad mycket grubbel det skulle ha blivit annars. Får hoppas att era katter är mer väluppfostrade iallafall och inte förstör nattsömnen med kattfisar ;)

  SvaraRadera
 11. Hahaha! Störtskön! :)

  Ja, Elly kommer alldeles säkert att uppskatta det men kissarna blir nog måttligt roade.. ;)
  Min guddotter jagar hunden med gåstolen..stackaren..så fort hon ser honom tar hon sikte.

  Kram

  SvaraRadera
 12. Skönt att de är lite försiktiga nu. Dom testade kanske bara för att förstå vad det var för en liten nykomling=)

  SvaraRadera