fredag 22 april 2011

Barnvagnspromenader


Jag har inte skrivit så mycket om förlossningen än, men jag förlorade ganska mycket blod när Elly hade kommit ut och trots att jag fick blod två dagar efter förlossningen, har jag varit väldigt trött. De första dagarna när vi hade kommit hem från BB orkade jag inte gå ut alls, sedan började vi ta små, små promenader med barnvagnen. Även om vi gick sakta under dessa promenader blev jag utmattad och skakig efteråt och var tvungen att lägga mig och vila.


Nu under veckan har jag dock börjat känna mig starkare och igår och idag har vi gått lite längre promenader i Slottsskogen. Elly somnar så gott så fort vi lägger henne i barnvagnen och jag har verkligen njutit av att komma ut och röra på mig, särskilt som vädret är så underbart nu och det blommar vackert överallt. Att  pingvinerna har kommit ut i Slottis har inte gjort promenaderna sämre heller.Ett barn och hennes kanin.

15 kommentarer:

 1. Fint ändå liksom. Make och bebis och solsken. Det andra kanske går att fixa med blodpudding? ;)

  SvaraRadera
 2. Det låter väldigt fint, trots allt! Hoppas du mår helt bra snart igen!

  SvaraRadera
 3. Tråkigt att du har känt av allt så mycket efteråt men skönt att höra att det går åt rätt håll!! Det är fantastiska små bilder i detta inlägg! Hoppas ni får en fin påsk helg!
  Jag ska försöka ta tag i det här med att hålla mig sysselsatt med vänner! Tack.. Kraam

  SvaraRadera
 4. Skönt att du börjar må bättre. Och härligt med promenader i Slottsskogen. Våren är underbar!

  SvaraRadera
 5. *erkänner att jag har spanat efter dig när vi varit ute och spatserat och cyklat (bland annat i Slottskogen)*

  SvaraRadera
 6. Åh naaaj! va sorgligt. Men förstår din oro. Jag har redan börjat höra mig för bland mina kattälskande vänner som jag vet de haft de bra hos. Är det för en lite kortare tid kan vi kanske ha dem, men det får vi ju snacka om i sådana fall. Hade så himla gärna adopterat dem men det blir lite för många katter för oss just nu.

  SvaraRadera
 7. Vilka underbara bilder! Saknar Slottskogen enormt, bor ni nära? Hoppas du inte mår dåligt efter förlossningen?

  SvaraRadera
 8. Skönt att du mår bättre och kan vara ute och njuta lite av vädret. Barnvagnspromenader är verkligen fantastiskt, speciellt i början när man känner sig sådär lite extra stolt och mallig. =)

  SvaraRadera
 9. Så mysigt att du orkar promenera lite, trots att du måste vila efteråt. Förstår precis hur det är, fast troligen på ett lite annat sätt. :)

  SvaraRadera
 10. Fint med babyliv iaf, även om Fifimamman är trött.

  Ang. kattsanden så har jag tidigare använt den, men i den här stan verkar folk inte ha katter för den säljs inte någonstans vad jag sett. Morr!

  SvaraRadera
 11. åh härligt att du börjar repa dig! Sol gör gott! Kram!

  SvaraRadera
 12. Skönt att du sakta börjar få tillbaka krafterna i varje fall. Snart är du nog helt återställd skall du se.
  Glad påsk till hela familjen!

  SvaraRadera
 13. Det är otroligt vad de sover i vagnen :)
  Jag var jättetrött de första veckorna efter Charie föddes, och jag förlorade inte så mycket blod att jag behövde få igen det, så jag kan inte ens tänka mig hur trött du varit! Men skönt att det börjar kännas bättre :)

  SvaraRadera