tisdag 5 april 2011

Call me!Det är väl bra att jag kan bli så glad över en ny telefon! Eftersom vår gamla hemtelefon börjar brusa när man har pratat i den en stund (hallå, vadå snåljåp?) var det dags att köpa en ny, för det händer faktiskt att vi pratar i vanlig telefon. En röd Kobra blev det, den nya versionen, inte originalet alltså.
Titta så fint den passar på köksbänken!
Jag känner mig så pepp på att inreda och göra fint här hemma nu. Och även om det är en del kvar att fixa i vår nya lägenhet, så börjar det ändå ta form!

Efter att ha varit TV-lösa i drygt en månad (vår gamla tjockis-TV fick inte följa med när vi flyttade) gjorde vi slag i saken och köpte en TV idag. Efter en hel del spanande, velande och funderande bestämde vi oss för en apparat, som förstås inte fanns inne. Så nu får vi vara utan TV-en vecka till, det är förstås inte hela världen, det är bara så typiskt att det alltid ska vara så att det man vill ha är slut!

7 kommentarer:

 1. Jag blir så glad när jag läser att det är fler än vi som faktiskt har en hemtelefon. Den där luren var dock mycket finare än vår fula trådlösa variant.

  Jag ska testa det där med att lägga mig riktigt tidigt, även om det tar emot lite när det är enda kvällen då man egentligen inte behöver eftersom jag inte behöver ställa klockan på 5 imorgon.

  SvaraRadera
 2. Snyggt kök överlag tycker jag det ser ut som :-)

  Imorgon, då jävlar, eller hur? ;-)

  kram

  SvaraRadera
 3. Snygg!!
  Själv skulle jag vilja ha en bakelittelefon, har jag velat ha länge, men aldrig blivit någon.. så risken är väl att det aldrig blir det heller ;)

  Vem vet förresten, kanske kommer ni ha annat att tänka på än att ni är tv-lösa!!? (om inte finns ju det mesta att kolla på på nätet)

  SvaraRadera
 4. Jävlig snygg var den. Och passar perfekt i det köket, very very nice. Prickiga burkar I löööv! =)

  Heh, några veckor utan tv är ju ingenting. Jag slängde ut min för flera år sen. Det mesta finns faktiskt på nätet!

  SvaraRadera
 5. Oh, jag älskar din stil! Och telefonen är riktigt awesome! Nu blir jag nästan intresserad av inredning!

  SvaraRadera