lördag 30 april 2011

En kos dagbok

Jag skulle aldrig ha uttryckt min glädje över att kunna sova länge på morgnarna. De senaste dagarna har vi haft en liten morgonpigg unge här som gärna vill ha frukost vid 6-tiden, och med frukost avses här långfrukost. Med små avbrott i mjölkningen, förlåt amningen, brukar vi bli klara med frullen framåt 11, då Elly är mätt, nöjd och trött och gärna sover en stund innan det är dags för lunchamningen. Den första av dem vill säga.

Jag har förresten börjat kalla mig själv för Mamma Mu.

(Och även om jag kan bli lite trött på all amning så är jag förstås glad att Elly äter och går upp ordentligt i vikt, det hade ju varit värre om hon matvägrade)

9 kommentarer:

 1. Hihi..ja, här går jag under också under smeknamnet kossan.. ;)

  SvaraRadera
 2. Jag ammade de tre första veckorna, då gick jag in i "amningsrummet"... "Fram med juvrarna" var det någon som kläckte en gång, det kändes sådär.. Haha

  SvaraRadera
 3. åh, jag minns dom när långmatningarna... antingen när frank somnade innan han var klar, eller när han hade en (rätt lång) period när han var hungrig men blev ledsen så fort han fick flaskan. helt logiskt. pust. men det går över, jag lovar. idag slukar han 230ml på två minuter. :)

  SvaraRadera
 4. Du ska vara glad att du har det bra med sömnen! :) Och oroa dig inte för framtiden. Det visar sig hur det blir! :)
  Själv sover jag för lite, min dotter är gärna uppe sent och tillåter inte att jag sover. ;) Hon sover förvisso rätt okej på morgnarna och har (förhoppningsvis, ta i trä) slutat vakna på nätterna och skrika nu.

  SvaraRadera
 5. Snacka om unge med aptit på livet.

  SvaraRadera
 6. Sv, Tack så mycket:) börjar bli jätte nöjd med vardagsrummet.

  SvaraRadera
 7. Så söt hon är lilla Elly!
  Hur känns mammalivet? Omvälvande förstår jag ju. Häftigt.

  Hoppas att ni har en skön helg!
  Kramar till er!

  SvaraRadera
 8. haha, mamma mu.. kan tänka mig att det känns så... :)

  SvaraRadera
 9. Skönt att höra att någon mer än jag blir trött på all den här amningen ibland.

  SvaraRadera