lördag 16 april 2011

En liten unge i en stor nalledräktHär kommer en helghälsning från min lilla nallebjörn! Vi sitter och myser i soffan framför 10 orsaker att hata dig, som jag har sett säkert 10 gånger, om inte mer. Elly är för det mesta väldigt lätt att ha att göra med och är oftast nöjd med tillvaron. Vi är förstås helt betagna i henne och förundrade över att vi har fått världens finaste unge!

27 kommentarer:

 1. Hon är så himla fin! Låter helt underbart med mys och allt!

  SvaraRadera
 2. Grattis! Axel har oxå en nalledräkt som är ungefär lika för stor just nu!

  SvaraRadera
 3. Grattis. Nu är det bara resten kvar och om 18 år kan ni slappna av och leva eget liv igen ;-)

  SvaraRadera
 4. Så fin hon är! Jag reagerade över att hon ser så himla vaken och med ut om du fattar vad jag menar? Har man legat intryckt i en mage i 9 månader borde man ju vara lite omtöcknad och borta liksom. Men hon ser ut som hon har all världens kunskap i sina ögon :-) Grattis igen och kram!

  SvaraRadera
 5. Men jösses vad söt hon är!

  SvaraRadera
 6. Typ lika många ggr som jag har sett den då ;-) Hon är helt bedårande!

  SvaraRadera
 7. Men tack! :D

  Ja, visst är det fascinerande att man fått den finaste bebisen i världen! :D
  Hon ser väldigt fin ut! :)

  kram!

  SvaraRadera
 8. Elly är verkligen söt i nalledräkten. Och bra att hon mest är enkel att ha att göra med, du behöver vila ut lite. :)

  SvaraRadera
 9. så himla söt!
  fint att du lyckats fånga både när hon är vaken och ler, kan tänka mig att de mest sover såhär i början?

  SvaraRadera
 10. oj, hur stor är elly? :) frank hade nämligen en exakt likadan overall och fullkomligen försvann i den, den ser ut att sitta bättre på elly!

  SvaraRadera
 11. underbart! så fin så fin :)

  SvaraRadera
 12. Hon är så fin! Minns det där soffmyset, en så härlig tid. Börjar bli så nyfiken på hur det blir när man får den andra, hoppas verkligen man hinner med att vara i den där bubblan åtminstone ett tag då med.

  SvaraRadera
 13. Vilken söt liten björn sm flyttat in hos er! Skönt att allt funkar sp bra!! Kraam

  SvaraRadera
 14. Vilken liten krambjörn! Såååå söt!

  SvaraRadera
 15. Nämen herreguud! Sötaste björnen!

  Bara att gratulera!

  SvaraRadera
 16. Åh så näpen, lilla sötnosen! Kram!

  SvaraRadera
 17. Naaaaw! Vilken sötnos!

  SvaraRadera
 18. Vilken liten sötbjörn! Jag älskar de där overallerna, får bli en sådan till vårt bebistroll i höst att varva med den gröna dinosaurieoverallen som min svärmor redan har köpt (fab!).

  SvaraRadera
 19. sicken underbaring!! en alldeles underbar bild verkligen!

  slutade där med pimpinläggen, kändes sådär intressant helt plötsligt (typ inga kommentarer nästan) så jag la ner ... ;-D

  kramisar

  SvaraRadera
 20. Åh, så söt! Grattis till en jättefin liten tjej!

  SvaraRadera
 21. I början kändes det som att jag inte gjorde ngt annat än att amma.. ;) Fast nu när jag tänker på det så gjorde jag ju i princip inte annat heller.
  Då går hon ju jättefint upp i vikt, så bra! :) Jag skulle nog behöva järntabletter nu tror jag men jag förlitar mig på solen istället..men typ rosenrot skulle sitta fint men det får man väl inte inta när man ammar..man får det inte som gravid iaf och då ska tydligen samma riktlinjer följas under amningen också.

  Åh, det känns så jobbigt ibland när man bara gråter för minsta lilla men ändå skönt..fast vissa ggr blev jag så irriterad på Björn för att han inte också hade samma "men" som mig.. ;)
  Näee, du skall nog skippa En unge i minuten ett tag framöver.. ;) Kram på er!

  SvaraRadera
 22. MEN OOOOOOOHHHHH!!!!!!! JAG SMÄLTER!! SÖTNOS DELUX!
  Och jag har inte sagt grattis, så här kommer det: GRATTIS GRATTIS GRATTIS TILL ER, LILLA FAMILJEN!!!!!!!!! :-)

  SvaraRadera
 23. Men fy sjutton så söt :) jättegrattis.

  SvaraRadera