fredag 1 april 2011

Fish 'n Bambi


Jag åt alltså fish 'n chips igår. Det är ett jäkla tjat om den maträtten här, man skulle nästan kunna tro att jag har snöat in lite på den. Samtidigt som jag njöt av min firre uppmärksammade jag Niklas på att han minsann satt och gnagde på Bambi. Jag kunde inte heller låta bli att reta honom för att han säkerligen hade blivit sugen på vilt efter alla vilträtter i Halv åtta hos mig, detta program som han inte tycker om egentligen, utan som han tittar på bara för att det är mysigt att se det med mig. Jomenvisst…

För övrigt kan jag stolt meddela att den här blondinen inte har gått på ett enda aprilskämt idag! (Vi behöver ju inte låtsas om att jag inte har blivit utsatt för så många)

6 kommentarer:

 1. Hjälp, jag vet inte om jag gått på något aprilskämt. Hade glömt bort att det var just den dagen idag. Skit också. Nu har väl någon roligt på min bekostnad...
  Ha en skön helg <3

  SvaraRadera
 2. Men just det, det är ju första april idag! Jag glömde bort det totalt.

  Visst låter det jättekonstigt, men det är riktigt gott.

  SvaraRadera
 3. Älskar fish'n chips, har du något bra ställe att rekommendera i Götlaborg?

  SvaraRadera
 4. jag slapp också undan aprilskämt. skönt, det är min stora skräck :)

  SvaraRadera
 5. Mums så gott med fish & chips :D

  Ja den glasen är en favorit, kul att fler gillar den så den kommer tillbaka!

  SvaraRadera
 6. Åh så gott! Det var ju det jag skulle köpt grejer till idag. Älskar Fish ´n chips. :)

  SvaraRadera