fredag 1 april 2011

Flying baby

Jag kom just på vad jag drömde i natt, nämligen att jag fick min bebis, men inte riktigt på det sättet jag hade räknat med. Kiddo kom med flyg och jag fick åka och hämta honom/henne (jag vet inte vad det var) på någon flygplats. Jag undrar lite över vart det flygplanet kom ifrån, men jag antar att det måste ha varit från min livmoder.

6 kommentarer:

 1. Vad roligt det hade varit med en 1:a april-bebis, men dagen är ju inte slut än.. Jag brukar också drömma att min bebis föds på helkonstiga sätt. Häromnatten drömde jag att jag födde, bara sådär, när vi var hemma hos kompisar. Bebisen såg ut som en antik grekisk staty, inget konstigt tyckte vi, sen promenerade vi hem (tur vi hade barnvagnen med oss).

  Jon brukar också inta försvarsposition när katterna får kritik. Jag har liksom insett att det inte finns något jag kan göra åt Elsas kroppshydda, finns det inte mat framme äter hon något annat..

  SvaraRadera
 2. Konstig dröm du hade där. Jätte grattis till giftemålet!!! Jätte fin rosa klänning som passade din söta gravidmage perfekt.

  SvaraRadera
 3. ja visst var det dåligt ! hon om någon ska ju komma med klara besked och få mig att känna mig trygg ! såå himla kass är hon, vet en kompis som fick henne nu så jag ska verkligen säga till henne att byta !!

  knasigt att hämta sin bebis med flyg alltså, vet inte hur mycket konstiga drömmar man drömt som gravid ;p

  SvaraRadera
 4. Haha vilka drömmar man kan ha.

  SvaraRadera
 5. Jag drömde också om min bebis inatt, men jag drömde att någon dödade honom, det var inte så kul... :(

  SvaraRadera
 6. hmmm, hur ska man tolka den drömmen? :)

  SvaraRadera