söndag 17 april 2011

Hormonerna anfaller

Klockan är 19 och jag har inte gråtit en enda gång idag, win! Annars har jag väldigt nära till tårarna hela tiden, igår grät jag tre gånger till exempel; först för att vi tog ut Elly på hennes första promenad, sedan för att Niklas lagade mat (extra järnrik sådan för att råda bot på min blodbrist) till oss och till sist för att Niklas skulle ge mig fotmassage. Makes sense, eller hur?

Hej hormoner!

15 kommentarer:

 1. Hormonerna stormar =)

  Jag har svårt att tänka mig att jag snart är där jag med...smånervöst och spännande!

  SvaraRadera
 2. Dessa hormoner...
  Men visst är det hur bra som helst att man kan lägga all skuld på dem och liksom komma undan själv?!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt... Och jag kan inte säga att det går över heller. Eller jo, det värsta kanske. Men jag har problem med att förlika mig med att jag aldrig kommer att sluta KÄNNA så förbaskat mycket. Jag kommer aldrig sluta oroa mig, kommer aldrig sluta vara mamma. Det blir nästan övermäktigt. Men visst slutar det värsta gråtandet snart. :)
  Hur har det gått för er? Det låter som att förlossningen var jobbig? Kram!

  SvaraRadera
 4. Ja det där med hormoner! Jag hade nästan glömt bort hur det var, jag grät åt preics allting. Minns att jag tyckte att gränsen gick när jag satt och lipade framför nyhetsmogon där Peter Jöback sjöng någon sliskig jullåt. Då fick det liksom vara nog!

  SvaraRadera
 5. bara välkomna dem, det är som det är. det går över inom ett par dagar :)

  SvaraRadera
 6. Haha, jag känner igen mig! Blir det alltså ännu mer efter att man får barn? Oj oj, stackars min D i så fall. Igår grät jag över att min systerdotter växer upp så fort (hon är 4 månader). :D

  SvaraRadera
 7. Det är inte lätt har jag hört!! Å det är inte lätt nu heller.. :) Jag hoppas du får tillbaka mesta kontrollen snart! Hur som, så är det faktiskt väldigt speciella stunder du gråtit över även om ett leende kankse hade räckt.. Kraam

  SvaraRadera
 8. Så jäkla söt nalledräkt. Det har varit mitt önskeplagg från den dag jag vetat jag ville ha barn :)
  Outstanding

  SvaraRadera
 9. haha det är fan gött att bara lipa sådär tycker jag!:)
  Gulle bebis ni fått!!!!

  SvaraRadera
 10. sv: precis lika stor som frank vad vid födseln. :) hoppas allt blir bättre med dig snart, det tar väl ett tag för kroppen att läka kan jag tänka mig.

  SvaraRadera
 11. MENÅÅÅH! har du fått barn? herre gud vad längesen jag var inne isf. grattis tusen gånger!

  SvaraRadera
 12. Dessa hormorner som man absolut inte kan styra! Så fin hon är lilla Elly. Hon har såna pigga och kloka ögon. Hoppas att ni mår bra allihop! Kram

  SvaraRadera
 13. Haha..hormonerna anfaller lååångt efter så Moa, det där var bara önsketänkande.. ;)
  Även om det mildras så klart men vad tusan..nu lipar jag för minsta sak som är fint. Och att titta på 4:an på måndagar är ingen idé det heller, då minns man sin egen förlossning och när hon kom till en för första gången..snyft..nu blev jag lite lipig bara för det då..
  Och sån söt nalledräkt! Igår såg jag en jättesöt bambilampa, hittar en massa bambis överallt nu för tiden.. :)

  SvaraRadera
 14. Ahaha, älskade hormoner. Jag har inte nyss varit gravid eller så men jag började grina en dag för att jag var tvungen att laga mat. PMS är också roligt.

  SvaraRadera
 15. Jag älskar hormoner, det gör livet lite mer levande så att säga.

  Elly är ett jättefint namn!

  SvaraRadera