torsdag 7 april 2011

Lite träningDet var visst ett tag sedan jag skrev någonting om träning här, och om sanningen ska fram beror det på att jag har glömt bort att träna!

I slutet av februari slutade jag träna på Friskis & Svettis och började göra lite enkla övningar här hemma som komplement till preggovattengympan jag gick på en gång i veckan. Sedan dess har jag kört på lite enkelt här hemma ungefär varannan dag med hjälp av en matta och ett gummiband. Och kroppens egna tyngd, icke att förglömma.

Igår kom jag dock på att jag inte har tränat alls på två veckor, så det var bara att köra igång igen. Jag vill poängtera att jag inte tränar för att gå ner i vikt, bygga stora muskler eller liknande, utan jag vill helt enkelt bara hålla efter kroppen lite och jag mår bra av det. Så nu är jag igång igen med knäböj, utfall, bicepsträning, ryggövningar och, tro det eller ej, armhävningar och sit-ups (inte så många reps dock!)

14 kommentarer:

 1. Inte för mycket utfall, vännen. Inte bra när man är gravid. Ta det försiktigt. Du ska snart gå igenom något som är väldigt krävande för din kropp. Jag förstår att du vill röra på dig, men ta det lite försiktigt :)

  SvaraRadera
 2. Länge sedan jag skrev med. Måste bli bättre.

  SvaraRadera
 3. Jisses, du är ambitiös som få! Jag är impad. Är det inte tungt?

  Nu längtar jag efter kiddo, älgarna och slottsskogen! :)

  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, jag hoppas det. Inatt har det gjort ont som i hm hur ska man säga. Kramper? Så jag håller tummarna för att det är startskottet!

  Det är nog det bästa man kan göra! Annars blir man nog galen! Duktigt av dig att träna! Jag kom så långt att jag köpte en pilatesbok för gravida på bokrean...den bar jag hem och det är den träningen jag fått ;)

  SvaraRadera
 5. När kommer knodden? Jag väntar ju! Säg åt det lilla knytet att Emma väntar.

  SvaraRadera
 6. Hejhallå! När var det du var i Berlin? Det var så snygsnygga bilder så jag tänkte titta på dem igen och så hittar jag inte fast jag letar och letar :)

  SvaraRadera
 7. Okej, nu hoppas jag du tar det lugnt idag7kväll för förlossningar vilar man igång. Och imorgon smäller det, yeah! ;-)

  kram

  SvaraRadera
 8. Sv: Javisst är italiensk glass det bästa :D

  SvaraRadera
 9. Ne man får vara glad för det lilla:) Det blåste nåt så otroligt idag ju!

  SvaraRadera
 10. Men åh så duktig du är så långt in i graviditeten! Jag kom av mig med min träning totalt när Ronja gick bort, har promenerat men vill verkligen komma igång med Friskis igen för jag vet att jag mår bra av det!

  SvaraRadera
 11. fick en känsla av att det är bebis på gång?? :)

  SvaraRadera
 12. Vad duktig du är så tränar på när bebisen snart kommer.

  Sv. Ja ska försöka hinna lägga upp bilder på resultatet imorgon.

  SvaraRadera