måndag 4 april 2011

Nä, här blir det inga barn gjorda, eh, menar födda.

Illamåendet avtog, likaså magontet. Kvar finns bara sammandragningar. Och jag har ändå gått två promenader för att ta ut mig lite. Blä! Nästa gång jag känner något ska jag inte börja hoppas att det är bebis på gång, utan krasst tänka att det är falskt alarm.

(Fast åtminstone den ena promenaden var väldigt trevlig; jag och Niklas gick i Slottsskogen och kollade in Bambis och älgar och jag fick för första gången höra älgar "prata", de liksom gnydde med dova röster)

10 kommentarer:

 1. vad coolt med älgarna :) skönt att du mår bättre med illamåendet!

  SvaraRadera
 2. Här har det å avstannat, dock finns det kvar så jag har inte gett upp hoppet än...

  stor kram!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag övertolkar nog också, men man känner sin kropp och känns det anorlunda är det oftast det.

  Jag hoppas då det är på G men med Mait gick jag de sista 23 dygnen och hade ont, inte så här men ja så vem vet, kanske inte kommer någon bebis innan den 26:e...

  kram och du, jag håller tummarna hårt för att det kommer igång för dig med ;-)

  SvaraRadera
 4. Åh så mysigt! Skönt att du mår bättre!

  SvaraRadera
 5. Tråkigt att det inte blev någon bebis idag men h*n kommer snart skall du se. Härligt med pratande älgar! Det skulle jag också vilja höra.

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra att du mår bättre!
  Och promenaden lät fasligt trevlig, hihi. Slottsskogen är för himla fin!
  Här i Skara har vi en väldigt fin botanisk trädgård (men som allt annat som faktiskt är ganska mysigt och intressant här, har Bert Karlsson tagit charmen ur allt och ingen förknippar Skara med något annat, haha).

  SvaraRadera
 7. Ja det är det verkligen! Ofattbart!

  Ah typiskt då:(, men skönt att slippa må illa iaf! Ska bli så spännande att se vad det är för en filur! :)

  SvaraRadera
 8. Finns det älgar i Slottskogen så vill jag flytta till Göteborg på direkten!

  SvaraRadera
 9. Den första promenaden lät ju onekligen mysig! Jobbigt med illamåendet och falskalarmet, hur långt har du kvar till BF?
  Hihi ja visst är påskharen sötast :D

  SvaraRadera
 10. jag ska inte heller tänka att det är dags utan bara anta att det är falskt alarm, man blir ju sååå besviken :(

  SvaraRadera