fredag 15 april 2011

(Paus)

Hej!

I onsdags kom vi hem från BB, så nu har det riktiga familjelivet börjat. Jag känner att jag bara vill vara i vår lilla bubbla några dagar, så det kommer kanske inte att bli så mycket uppdateringar på bloggen (det är möjligt att jag inte kan hålla mig ifrån att göra någon liten Elly-uppdatering dock), men jag kommer snart tillbaka!

(Jag är inne och läser på era bloggar lite då och då, så även om jag inte orkar kommentera för tillfället hänger jag med lite i bakgrunden)

23 kommentarer:

 1. Helt rätt!
  och vilket fint namn ni valt åt en fin tjej. Blir helt tårögd :-)

  Vi hörs på twitter ;-)
  kram

  SvaraRadera
 2. Ja men det är klart att det finns lite annat att hinna med nu ;)
  Hoppas allt går bra! Kraam

  SvaraRadera
 3. Bloggen finns alltid kvar, lägg tiden på familjen nu:)
  Sött namn den lilla rackarn fick.

  SvaraRadera
 4. Mys på och njut av nya livet =) Fröken har en utmaning att hämta på min sida om hon vill och har tid senare ;)

  SvaraRadera
 5. Jag har inte kommit ur bubblan riktigt än.. ;) Så du gör så rätt! läste igenom lite kommentarer och den 5/4 så skrev du att MAMMA var du ju snart..även om det var ofattbart.. :D Och nu har även du en liten här, så fort allt har gått sen i höstas, tycker du inte?! Bara passa på och mys med henne så mycket du kan nu! Ett tips är att Pampersblöjorna är mycket lättare för dem, Libero"kanten" ibak är så hög tycker jag. Men det kanske är en smaksak.. :)
  Kramar till er!

  SvaraRadera
 6. helt förståeligt, ta hand om er och mys!!! :)

  SvaraRadera
 7. Ja lite Elly-uppdateringar ser jag fram emot! Hoppas ni har det riktigt mysigt! Vi kollade bara The wire hela tiden och hade tintin på en kudde mellan oss i soffan. Himla fin tid det där *redan notalgisk*

  SvaraRadera
 8. Det är rätt, ha familjemys utan några som helst måsten och blogginlägg ett litet tag nu!!!

  Pilla lilla Elly på kinden från "bloggtant" Sara :)

  SvaraRadera
 9. Haha, jag och Cherin försöker tänka bort bebis, vi har bara ätit för mycket bulla. Lyckas dock lite dåligt ner det är fullt ös medvetslös i magen hela tiden..

  kram

  SvaraRadera
 10. Ta det lilla lugna med varann o bara myyyys, vi sitter här o jäser så länge :-D

  kram till lilla familjen

  SvaraRadera
 11. Du ska verkligen bara vara med Niklas och Elly nu! (fint namn!)
  Bloggen får komma sist och jag tror alla förstår det :)

  Jag var ganska dålig första veckan vi var hemma, men efter en vecka ville jag i alla fall komma ut, så jag tog en promenad in till samhället, tar kanske 20 min fram och tillbaka, och jag tyckte redan då att det var skönt. Jag behöver ganska mycket tid för mig själv för att fungera. Men visst har man haft separationsångest också, men jag lovar, det blir bättre. Till slut kommer du se dig själv längta till den där lilla promenaden eller vad det nu kan vara :)

  Kram och ta hand om dig!

  SvaraRadera
 12. Det är ju självklart!:) Ta hand om er!

  SvaraRadera
 13. Ja, passa på att vara i den där lilla bubblan! Såhär i efterhand kan jag se hur fin den var!

  SvaraRadera
 14. Stort grattis till er lilla Elly; Tösen är ju ursöt <3 Var i er bebisbubbla; det är vi också =)

  Stor kram från mamma Malin och Elsa

  SvaraRadera
 15. Undra på att du inte har tid och ork och lust att blogga nu! Ta hand om er. :)

  SvaraRadera
 16. Gör du rätt i! Ser fram emot fler bilder av tösabiten längre fram! Kramar!

  SvaraRadera
 17. Det gör du helt rätt i! Hon är underbar!

  SvaraRadera
 18. Fullt förståeligt att du kanske vill ha lite space nu. Vi läsare väntar med spänning på nästa inlägg, hihi.

  SvaraRadera
 19. Åh grattis! Givetvis ska ni vara i er egen lilla familjevärld nu. Fullt förståeligt. :)

  SvaraRadera
 20. Åååh herregud NJUT kvinna NJUT! :D

  SvaraRadera
 21. Åh så SÖÖT! Grattis till den lilla plutten :) åh, vad jag på sätt och vis saknar den där "bebisbubblan" man befann sig i för drygt ett år sen nu. När allt var så nytt, läskigt och spännande och man var så försiktigt lycklig hela tiden.

  Nu har men en sjövild ettåring hemma istället, rätt vad det är är ni där också ;) så NJUT!

  SvaraRadera
 22. Det gör du helt rätt i! Mys och njut av varann nu. Hon är helt bedårande!

  SvaraRadera
 23. Det gör du rätt i =) Hoppas allt går bra med lilltjejen! =)

  Kram

  SvaraRadera