måndag 25 april 2011

Sånt jag stöter på under mina promenader

Trädgårdstroll

Påsktupp (?)


Hotskylt

(Se där, jag lyckdades göra ett inlägg som inte handlar om Kiddo)

5 kommentarer:

 1. Nästa gång någon snor blommor från min odlingslott ska jag sätta upp en sådan skylt! :D

  SvaraRadera
 2. Haha, känns nästan lite David Lynch...

  SvaraRadera
 3. Vilken underbar hotskylt, den skulle David Batra se!

  SvaraRadera
 4. Haha..aj då..man får akta sig för Betels tanter!

  Alltså..det där med mensen..jag har ju inväntat den men blev så sur och ledsen samtidigt. Det var ju inte längesedan jag slutade ha avslag/blödning efter förlossningen tycker jag. Och det var en annan sorts blödning nu också eller så är det jag som inte är van..man har ju haft det fint i över ett år nu liksom.. :/
  KRam!

  SvaraRadera