lördag 23 april 2011

Sånt jag var helt oförberedd på när jag blev mamma

Att Kiddo skulle vara överförtjust i att kissa när hon ligger naken på skötbordet, helst med ett sådant tryck att det sprutar ner på golvet.

6 kommentarer:

 1. Det där är Vides paradnummer också. Fast det har faktiskt blivit något bättre på senare tid. Förr var det en omöjlighet att byta blöja hemma hos folk som lyckligt ovetande deklarerade att "ni kan ju använda sängen/soffan/heltäckningsmattan till bytet?". Knappast. Nuförtiden KAN det gå. Men vem vill ta risken? :D

  SvaraRadera
 2. Hehe, varje dag upptäcker man nåt nytt!

  SvaraRadera
 3. hehe och snoppar är som små sprinklers... fast jag vart nog mest förvånad då det kom bajs på skötbordet.

  SvaraRadera
 4. Hehe det är en favorit även här =) Hoppas allt går bra med lilltjejen!

  Kram

  SvaraRadera
 5. jag fick kaskadbajs ända ut på mig häromdagen!

  SvaraRadera