tisdag 26 april 2011

Till tuttarna

Alltså, jag ska gnälla lite på det där med amnings-BH-ar igen. Tror de att smala tjejer inte kan få stora tuttar när de fylls med mjölk? Hur svårt kan det vara att göra BH-ar med lite mindre omkrets och större kupor? Det kan väl ändå inte vara så vanligt att ha 75B när man ammar? Är det bara gubbar utan grundläggande tuttkunskap som tillverkar amnings-BH-ar?

Hur som helst hittade jag två stycken som var nästan lagom, de får duga. Jag hade liksom inte tid att finkamma stan efter tutthållare, särskilt inte när vi först hade varit på BVC och sedan gått in till stan och tuttarna började värka då de inte blivit tömda på ett par timmar. Men men, som bonus hittade jag en snygg bikini med god bombshellpotential, win!

17 kommentarer:

 1. jag ammade iofs bara en vecka men my gods alltså. jag är också väldigt smal, men mina bröst blev gigantiska och spända och satt typ uppe vid axlarna. mycket vackert!

  SvaraRadera
 2. Jag bävar lite för att jag snart måste ta tag i det där projektet att skaffa i alla fall ett par amningsbh:ar. Var så dum att jag rensade ut dom jag hade förra gången eftersom jag tänkte att tuttarna omöjligt kunde blir lika stora en gång till, men med tanke på hur mycket dom växt hittills under graviditeten så misstog jag mig nog..

  SvaraRadera
 3. Gå till Change! Ligger typ mittemot topshop. Kram! (ps jag hade 75H i min amningsbh, inte nu längre dock :)

  SvaraRadera
 4. Det är jättekonstigt det där, men Triumph har en amnings-bh med stora kupstorlekar. Utan bågar. Dyr, men väldigt skön (jag fick rådet att köpa amnings-bh direkt när tuttarna började växa så de jag redan har kommer väl att vara helt utslitna till bebisen kommer, haha).

  SvaraRadera
 5. Sedärja! ALltid något positivt! ;-) Skämt åsido, jag minns eländet med amningsbehåar, hade liknande problem...

  SvaraRadera
 6. Om amnings-bhar vet jag inte mycket. Mer än att det verkar vara ett återkommande bekymmer för alla ammande mammor. Men däremot synd med katterna. Kommer ni att bli tvugna att lämna bort dem?

  Kram

  SvaraRadera
 7. Tänk, jag visste inte ens att det fanns amnings-bh.

  SvaraRadera
 8. Oj oj vilka problem. Hoppas du finner den perfekta bhn, någonstans måste den ju finnas.

  SvaraRadera
 9. Jag hittade amnings-bhar på lindex som jag gillade och som faktiskt passade. Men det var ju ett tag sedan......

  SvaraRadera
 10. Man får höra så mycket som inte går som småbarnsföräldrar. Man hittar väl sin egen rytm och vad som passar.
  Ibland känns det som många gör det svårare än vad det är.

  Fick ett brev från vårt fadderbarn igår. Jag blev väldigt rörd och jag kände mig glad över att få hjälpa någon.
  Så jag förstår att det kommer bli en omtumlande period sen när man blir förälder. Herregud, jag kommer bara lipa så känslig som jag är :)

  SvaraRadera
 11. Jag har börjat fundera på amningsbh, det verkar lite krångligt med storlekar och så.
  Får köpa en enkel innan bäs kommer till världen och sedan några fler när man vet hur stora boobs man får =)

  Sv. Jao, jag ska köra träning på maggen också men belly bandit ska hjälpa till lite på vägen mot plattare mage =)

  SvaraRadera
 12. det är jättesvårt med storlekar. jag behöver större kupa men då finns det typ bara 85 i omkrets, hopplöst...

  SvaraRadera
 13. *tittar ner på mina egna och sörjer;)* De var större än Dolly Partons nyss, stinna av mjölk, men NÅGON ;) har liksom dränerat dem och de känns lösa och sladdriga! Hmm! Vad gör man inte för sina barn ;)

  SvaraRadera
 14. Jag håller med dig! Det är ju helt värdelösa storlekar på dom där! Fast jag kan tipsa om amningslinnen från h&m där man får ett bra stöd utan att du har bh under :) dessutom är dom snygga!

  Förresten, har du fått några kommentarer idag från andra bloggar förutom blogger? Deg går tydligen inte att kommentera hos mig :(

  SvaraRadera
 15. Tycker också det där är svårt, men inte pga storleken (har 75c på de jag köpt och de blir lite stora just efter amningen) (de kommer från Lindex btw) utan pga att det inte finns så många fina...

  SvaraRadera
 16. Killmamman: kolla in minimundus.se
  Jag har ju D redan från början, så för att hitta kupor som passade mig (G JAG VET DET ÄR ABSURT) så var jag tvungen att researcha THE INTERNETZ. Förmodligen har de andra udda storlekar oxå, så Fifi, kolla där!
  http://www.minimundus.se/body_mamma/amningsbh.htm

  SvaraRadera
 17. Jag tror att det är så att de helt enkelt bara är slut..jag vill ju tro att de inte är så dumma iaf, jag menar..tänk på de stackars mammorna som har bomber i vanliga fall?!
  Och bhbanden liksom, kom igen! Jag vill inte ha tuttarna i näsan i vanliga fall och absolut inte nu när man känner lukten också..

  Ja, att man ammar hela tiden..haha..det är då ett som är säkert. Kände mig som en kossa konstant och tyckte att Junie ville bara ha mat, jag fick liksom ingen kos av henne förutom vid maten. Men såna är de ju i början nu kosar vi hela tiden! :) För nu vill hon ju inte ligga still när hon sover inte.
  Kram

  SvaraRadera