söndag 8 maj 2011

Botanisera mera 

 

Igår slogs jag av hur vackert det är i Botaniska Trädgården. Trots att jag har bott i Göteborg i många år har jag bara varit där ett fåtal gånger, förmodligen för att jag alltid hänger i Slottsskogen av gammal vana så fort det är fint väder. Sedan har ju Slottsskogen en klar fördel; det finns djur där och djur vinner alltid över blommor, men jag ska i alla fall försöka att inte glömma bort Botaniska helt den här sommaren.

17 kommentarer:

 1. Vi upptäckte idag att det bara tar fem (5!) minuter för oss att cykla till Botaniska, jämfört med säkert ett halvår att gå (om man har en treåring med sig alltså). Det tar i och för sig inte längre till Slottskogen, men ändå. Det finns inga ursäkter. På ett sätt gillar jag Botaniska bättre, för att det är så rent och fint och inga fulla människor.

  SvaraRadera
 2. Hade de haft en lekplats utöver trädinosaurierna också så hade min lycka varit gjord.

  SvaraRadera
 3. Så fin du är. Och botaniska trädgården är ett ställe jag verkligen vill till. Jag har aldrig fått komma dit. Jag måste ta mig dit snart. Jag blomtokig.
  Hoppas att er helg har varit fin!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Ja, den är underbart vacker, liksom du! =)

  SvaraRadera
 5. Ser härligt ut! Längtar efter barnvagnspromenader.

  Ja det där med sömnen känns som att det lätt blir a och o för att allt annat ska fungera, håller tummarna för att du och Elly lyckas hitta en matchande dygnsrytm :)

  SvaraRadera
 6. Det jag tyckte var värst var håret som fastnade överallt. In i näsan och rumpan hittade jag hår =(

  SvaraRadera
 7. Du ser hur cool ut som helst med barnvagnen :)

  Härligt väder vi haft! Så underbart att få vara ute och bara njuta av värmen

  SvaraRadera
 8. vilka härliga bilder!

  tack! :)

  SvaraRadera
 9. Vilken snygg morsa du är! :)

  SvaraRadera
 10. åh, vi måste också ta oss en tripp dit någon gång minsann ! :)

  SvaraRadera
 11. Tack för tipsen om parfymerna! Ska lukta på dem!

  Åh va fint det var där, och vilken fin mamma!

  SvaraRadera
 12. Så himla fin bild på dig och vad härligt det ser ut!

  SvaraRadera
 13. Var evigheter sedan jag var där, för mig vinner djuren också, men det är verkligen vackert! Ursnygga skor!

  SvaraRadera
 14. En jävligt coola mamma måste jag säga!

  SvaraRadera
 15. Åh, botaniska i Gbg är underbar! Rosenträdgården gillar jag också! (Och slottsskogen förstås) :)

  SvaraRadera