tisdag 31 maj 2011

Dagens karlDet slog mig just hur het Bryan Ferry är i videon ovan och jag kan inte riktigt släppa det. Jag som aldrig ens har tänkt tanken att den här mannen skulle kunna ha någon som helst attraktionskraft, blev uppriktigt sagt lite chockad. Alla andra gånger jag har sett videon måste jag helt ha missat rösten, de halvslutna ögonen, guldtigerjackan och de åmande axlarna. Åh!

(Det kan vara så att jag är lite extra mottaglig idag också eftersom Niklas precis har åkt tillbaka till Norge. Kanske är jag lite kärlekskrank. Nu ska jag i alla fall lyssna på låten om och om igen resten av kvällen) 

3 kommentarer:

  1. Eftersom jag är ganska mycket äldre än dig minns jag hur het jag tyckte han var i min ungdoms dagar ;-)

    SvaraRadera
  2. Roxy Music? Bryan Ferry? Nu snackar vi barndomsminnen!

    SvaraRadera
  3. Hehe..alltså..han är faktiskt lite het. Så där lite slibbhet liksom. Jealous guy är ju grym!

    SvaraRadera