lördag 14 maj 2011

Du vet att du är...

…iPhoneskadad när du upprepade gånger frågar din bäbis om den vill ha sin app.


De försvunna inläggen är tillbaka! Tyvärr fick kommentarerna visst stanna i bloggraven, buhu!

8 kommentarer:

 1. svar: Jag är van att använda eyeliner pensel så jag tycker inte det :) Med flytande eyeliner så tar jag för givet att du menar dom som alltid kommer med en "borste" :) Så är man ovan är det ju lite annorlunda i början men jag tycker inte det är svårt :) Tycker det är enkelt att få fina och jämna vingar så länge borsten är i skick :)

  SvaraRadera
 2. Eller måste tillägga hela tiden när man berättar för folk: "han tycker jättemycket om sin mobil - alltså inte telefonen då"

  SvaraRadera
 3. Hej! Har du en trikåsjal? Jag har en sån, och jag måste knyta den ganska hårt för att E ska sitta kvar i den (nästan så det känns för hårt). Tror trikåsjal är absolut bäst när de fortfarande är såhär små som våra är :) E har också ont i magen ibland, och jag tycker att sjalen är det enda som hjälper! Hoppas det funkar bättre! Kram!

  SvaraRadera
 4. Haha, härligt! Då vet jag vad som väntar, älskar min iphone! Och angående inlägget med bärselen - en helt fantastisk uppfinning, synd bara att dom endast funkar till bebisar och inte till tvååringar ;)

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas kommentarerna kommer tillbaka så småningom de med.... Ha en fin lördag.

  SvaraRadera
 6. Vad tråkigt med kommentarerna. Tur att inläggen kom tillbaka åtminstone =)

  SvaraRadera
 7. Tack för sjaltipset! Ja, det är en trikåsjal jag har, men jag kanske inte har vågat dra åt ordentligt. Det skulle vara så bra om det funkade, så jag får öva lite på det :)

  SvaraRadera