lördag 7 maj 2011

En strålande fin dag

      
Vilken skön dag! Det är ju varmt som vore det juli och jag har gått barbent och haft mina nya hasbeens (vita, för de röda tog slut så fort, buhu). Mamma, Elly och jag har varit ute och gått, gått och gått, både i Botaniska och i Slottsskogen, där vi även passade på att äta lunch på Villa Belparcs uteservering, mums, fish n chips!

Idag var det även premiäramning inte bara offentligt, utan även utomhus och jag bytte för första gången blöja på Elly på en toalett på ett café. Hm, det är förmodligen inget högt nyhetsvärde i detta, men för mig känns allting som Elly och jag gör för första gången så stort, det blir som milstolpar i hennes liv.

10 kommentarer:

 1. Jag tog mig ut, och även här blev det premiäramming ute, på en parkbänk medan Mait och Magnus busade runt :)

  Snygg tatoo btw. Riktigt snygg.

  Kram

  SvaraRadera
 2. <3 tatueringen.
  Kram kram och grattis till caféblöjbytet ;)

  SvaraRadera
 3. Låter som en underbar dag för er alla! Jag avgudar din tatuering också.. :)

  SvaraRadera
 4. Härligt med en så bra dag. Jag kan tänka mig att det är så mycket nytt nu i början. Allt ni gör för första gången. Bra att du fotodokumenterar!

  SvaraRadera
 5. Härliga bilder!

  sv, Ja det vart jätte smaskens att ha i, så testa det!
  Morötter har jag ej provat att ha i och tycker det låter lite skumt, så det måste jag ta och testa nån dag.

  SvaraRadera
 6. det är klart att det är stort, så kommer jag nog också se det, som små milstolpar allting!

  jättefin tattoo :)

  SvaraRadera
 7. Ni är så lika varandra alla ni kvinnor i familjen!

  SvaraRadera
 8. Ja herregud vad lika ni är! Jag var tvungen att kolla extra noga, fattade inte hur du kunde ha den frisyr helt plötsligt. Men nej, det var ju din mamma! Otroligt lika. Tänkte på det när jag såg bilden på din syster i ett tidigare inlägg.

  SvaraRadera
 9. Det är så mysigt att följa dig och din lilla familj!

  SvaraRadera
 10. ÅH vilka fina sandaler du har! Jag har varit ute, också efter ett par röda nu i något år. Men de är alltid slut, så jag känner din sorg. :(

  SvaraRadera