tisdag 17 maj 2011

Fast igenVid första anblicken kanske ni tror att vi verkligen fastnade och har suttit i soffan hela dagen. Zoom har dock övergett oss, Elly har fått på sig kläder istället för pyjamas, min leopardmorgonrock  har bytts ut mot leopardtights, vi har varit på BVC, promenerat och hantverkarna har kommit och gått. En av hantverkarna överöste katterna med komplimanger och både han och hans kollega fick lyssna till de ljuva tonerna av ett pruttmarathon, jag hoppas att de förstod vem som stod för ljudeffekterna…

Nu verkar det dock som att vi är fast här igen. Kiddo har ätit nästan konstant sedan vi kom hem för en så där tre timmar sedan och hon verkar inte ha några planer på att sluta. Tur att vi har en sådan skön soffa.

5 kommentarer:

 1. Golleplott! Haha.. det blir mycket gaser när man har både katter och barn i hemmet... Kram!

  SvaraRadera
 2. En skön soffa är guld värt i de där lägena! Om jag vore du hade jag då rakt inte haft nån brådska därifrån, ser supermysigt ut! Och ungen, herregud så söt hon är!
  Den där bodysen med pingviner på förresten, jag har letat ihjäl mig efter tightsen med samma mönster men de är ta mej tusan slut över allt. Jag skyller på Mama som gjorde reklam för dem för några nummer sen. =)

  SvaraRadera
 3. Världens sötaste Elly <3

  SvaraRadera
 4. Tack så mycket! Sitter och skriver för fullt så bloggande blir tyvärr lite lidande (tycker dock det är rätt skönt att pausa).

  Både Iggy och Gucci (särskilt Gucci) är rätt medgörliga. För det mesta iaf. Trodde aldrig Iggy skulle vilja ha den där hatten men hon sprang runt med den och hälsade glatt på mycket förvånade barn som fiskade en bit från oss.

  Va härligt det ser ut med en såndär katt/bebishög. Det verkar gå bra med katterna nu va? Särskilt med Blixa eller?

  (Fast de packar väskan då och då och vill fly. Men vem vill inte det ibland?)

  SvaraRadera