tisdag 10 maj 2011

1 månad!

myspace image at Gickr

Idag blir Elly en hel månad! Jag kan inte fatta att det har gått så lång tid sedan hon kom ut ur mig, samtidigt som det har hänt så mycket den här tiden. Den här lilla damen väger nu 4585g och är 55 cm lång, hennes tillväxtkurva är inte ens en kurva utan ett streck som går rakt upp. Dubbelhakan går numera från öra till öra och kinderna är klotrunda. Och hon börjar bli stark i kroppen, ålar sig lite, har fått stabil blick och kan hålla upp huvudet själv, åtminstone stundtals. Otålig är hon också; får hon inte i sig maten tillräckligt fort använder hon gärna sina små nävar för att puckla på sin mamma. Jag märker verkligen att hon har börjat utveckla en personlighet och jag är så nyfiken på allt som kommer att hända med henne framöver, samtidigt som jag bara vill hålla kvar nuet.

15 kommentarer:

 1. haha men vilka söta bilder på henne :)

  SvaraRadera
 2. Grattis till Elly på 1-månadsdagen!

  SvaraRadera
 3. Elly och Alva är så himla lika på det mesta ! Det är så kul att följa er med allt i vardagen :)

  SvaraRadera
 4. Vilket underbart fint leende! Mysig liten bildserie :)

  SvaraRadera
 5. Ja, balkong är underbart. Jag bor där ute nu:) Har faktiskt två men den andra tjänar mer som...eh..host.. skrotupplag.. Dumt.

  Åh, hon är aldeles ljuvlig, din lilla dotter. Ler när jag ser bilderna. Det är nästan så att man blir sugen på en egen liten en (Shit, skrev jag just det där?) :D

  SvaraRadera
 6. herregud vad tiden går fort, redan 1 månad! hihi men lite roligt, egon vägde 4.455 g när han föddes och ebbot 4.250 g. Vad vägde hon när hon kom ut?
  Och tack så mycket för kommentaren, klänningen är kanon, sval och skön. Perfekt för sommaren. Och håret, ja jag älskar att kunna sätta upp det så där, så planerna att klippa det kort börjar ju gå i stöpet, jag som bokat tid och allt!!

  SvaraRadera
 7. Jisses så fort det går och så ljuvlig hon är! =)

  SvaraRadera
 8. Så söt!

  jag vet hur det känns när tiden går. Wilma fyller två den 21 maj...heeeelt sjukt!

  SvaraRadera
 9. En månad redan? Känns som du födde igår. Det är helt sjukt så fort tiden går

  SvaraRadera
 10. Gratulerar till Elly! Tänk att tiden går så snabbt. Underbara foton!

  SvaraRadera
 11. Åh, lilla gosefisen! Herejösses 1 månad redan. Var det typ inte nyss du ut-annonserade att du var gravid?!:P

  SvaraRadera
 12. Haha, gött att hon är lika lik Buddha som Axel. Han väger nu 5820 (6 veckor, och det sista kilot har kommit sedan enmånadsdagen). Det komiska är att när jag läste din blogg först, precis när Elly föddes, tyckte jag att GUVAMYCKET yngre hon är än Axel, guvalängesen det var jag födde barn. Det är då två veckor mellan dem. Allt är väldigt relativt den här tiden.

  SvaraRadera
 13. Vilka fina bilder på henne! Hon är ju så fiiin! Jag längtar ännu mer efter min lilla sork när jag ser sådana här fina bilder =)

  Sv: Ja, jag är verkligen tacksam för alla runt omkring mig. Man behöver sånt stöd =)

  SvaraRadera
 14. oj vad snabbt det har gått! grattis till en månad :) går det bra att rå er själva när maken är borta?

  SvaraRadera
 15. Åh jag är så långsam.. :/ grattis i efterskott till goingen Elly! 1 månad! Jesus..jag vill bara lägga mig ner och gråta när tiden går så otroligt fort. ;(
  Vilken mysig bildserie, jag var inte riktigt beredd.. ;)
  Schlagerkvällen var väl helt ok men damn vad kasst jag mådde..hade köpt en massa godis och hade pizza och Herrljunga cider till mitt förfogande men upptäckte att jag bara köpt äckelgodis och att päroncidern inte var god. Pizzan åt jag kall då en viss liten fröken skulle ha uppmärksamhet, självklart när det är MIN tur att äta..
  Tog en järntablett och igår fann jag en sån där amningsvitamineralpåse som jag hävde i mig..känner mig lite bättre..eller så är det placeboeffekten som kickar in. ;) Men men..gu så jag babbler!

  Hur går det för er själva?
  Kram!

  SvaraRadera