fredag 27 maj 2011

I skärgården händer ingenting

Hej hej!
Vi är på ön igen och... gör ingenting. Jo, jag försöker att surfa på min Macbook, men nätet är så långsamt här att jag får krupp, så nu ska jag fortsätta att göra ingenting. Ciao!

5 kommentarer:

 1. Göra ingenting är bättre det då när nätet är segt ♥

  Fredagskramisar!

  SvaraRadera
 2. Må så gott och ha en underbar helg. Kram

  SvaraRadera
 3. När du har nät igen kan du maila rekrytering@gbgrollerderby.se och säga att du vill vara med i nästa try-out! Tror inte det är någon särskild information de behöver förutom ev. skate- och skyddstorlek (främst för skates). De frågar om det är något mer de vill veta såklart. Vill du nämna mig som referens så heter jag Honey Blaze, men det går bra att anmäla sig utan det också :)

  SvaraRadera
 4. Dålig internetuppkoppling är öns förbannelse. Men bortsett från det är det mysigt där.

  SvaraRadera
 5. Åååh jag älskar skärgården!

  Ja det är jätteskönt att få bekräftelse på att allt ser bra ut! Även om det är som du säger, man tvivlar inte på det om man inte märkt ngt konstigt sådär... Liam är ganska torr i huden så vi kämpar med smörja 3 ggr om dagen men annars så rullar det på :)

  SvaraRadera