måndag 16 maj 2011

Ibland behövs det bara en liten puff för att det ska brista

Även om jag inte är fullt så känslig och lipig som jag var för ett par veckor sedan, så brister det lite då och då. Som igår. Efter en sen promenad kommer jag hem med en gallskrikande Kiddo som vill äta NU och jag själv har plötsligt blivit vrålhungrig. Jag ställer ifrån mig kassen med varor på köksbordet och börjar plocka in dem medan jag tröstande gungar Elly i famnen. Då sticker Blixa in klorna i ett paket med minimozzarella och sparkar iväg det så att det kommer spad överallt. Elly gråter, jag gråter. Katten har åtminstone vett att skämmas. Sedan ringer mamma och tycker synd om oss och så gråter vi lite till.

Som sagt, ibland behövs det bara en liten puff.

(Lite amning och en portion fisksoppa senare är allt bra igen och jag får jag-älskar-min-bäbis-och-mitt-liv-så-mycket-tårar i ögonen. Stabilt)

11 kommentarer:

 1. Katter...de kan putta en över gränsen till galenskap ibland.
  Kram Malin

  SvaraRadera
 2. ja ibland vill man bara gråta för minsta lilla, känner igen det där !

  kul med barnvagnspromenad i slottis, det borde jag vara med på :D

  SvaraRadera
 3. Men då :/
  Nu när jag tänker på det så har lipningen nog gått över för mig. Så det jag kan säga är, det går över! :D
  Trist att torka mozzarellaspad dock. Kram på er

  SvaraRadera
 4. åh jag köpte en påse godis som tur var, hade en liknande tur till affären och Bambi blev vrålhungrig när det var en kvart hem. Pinnade på och slet upp påsen med tänderna väl i soffan. Stora kramen på dig!!

  SvaraRadera
 5. ja, jag antar att gråtigheten kommer att fortsätta ett bra tag efteråt... men du har ju också mycket ansvar nu när du är själv med elly. ibland kan det vara skönt att gråta bara för att lätta på trycket lite också. skönt att det blev glad-tårar sen :)

  SvaraRadera
 6. Förlåt, men haha, fast asjobbigt också. Himla hormoner och att allt ska köra ihop sig hela tiden. Kram!!

  SvaraRadera
 7. Så mkt som man arkiverat på sin blogg ju, kul att sitta och läsa igenom sin egen ibland tycker jag, men ja, en back-up borde man göra!

  Visst rinner bägaren över ibland, mer i början tycker jag men är man riktigt trött så är det nära till tårar!

  SvaraRadera
 8. Precis så är det; en känslomässig och mental berg och dalbana men ack så härlig!

  SvaraRadera
 9. Ska jag gå och köpa den där kattlådan?

  SvaraRadera
 10. Skönt att din kära mamma kunde göra dig på bättre humör. Jag hade nog också grinat om jag varit svinhungrig och försökt få tyst på skrikande bebis samtidigt som katter leker med min mat.
  Hoppas att du har en bättre dag idag.

  SvaraRadera
 11. Jag är likadan och dessa känslosamma svängningar får en att känna sig lite annorlunda. Även om det nog mer hör till vanligheterna bland mammor.

  SvaraRadera