torsdag 5 maj 2011

Jag är en liten surikatAnja undrade var det var för en söt figur bredvid TV:n i det här inlägget. Det är en surikat som vi fick i present av ett par kompisar, eftersom de tyckte att den kunde passa hos hos då vissa av Niklas kompisar tycker att han är lik just en surikat. Om det inte vore för denna tveksamma likhet skulle våra kompisar förmodligen inte ha kommit på tanken att ge bort en sådan här surikat, för i ärlighetens namn är den ganska smaklös. Men lite söt.

8 kommentarer:

 1. Aaaaaw! Men den är ju söt! Anade att det var en surikat men såg inte riktigt på den andra bilden. För 2 somrar sedan fastnade jag för en dokumentärserie på Animal Planet (tror jag att det var) som handlade om två surikatfamijer. De är ju fantastiskt roliga! Sedan dess har de haft en lite speciell plats i mitt hjärta.

  SvaraRadera
 2. Hihi, men surikater är ju så söta!! Ser lite roliga ut ;)

  Just det, bad i diskhon rekomenderar jag!! Här blev det ett uppskattat bad idag igen (brukar INTE vara uppskattat annars) Så har jag haft liiite varmare vatten än det har varit i badbaljan!

  SvaraRadera
 3. De är så himla fina! Älskar dessa djur!

  SvaraRadera
 4. Smaklös? Ja, smaken är som baken; för frågar du mig är den alldeles, alldeles, underbar =)
  KRAM

  SvaraRadera
 5. Men åh vad söt den var ändå!

  SvaraRadera
 6. Jag håller med dig. Jag skulle nog inte välja den själv, men samtidigt kan jag inte sluta titta på den. De är rätt söta och jag skulle vilja se en på riktigt!
  Allt är ju faktiskt bättre än dagens "innegrejer" inom heminredning. Typ vita små skåp och ogenomtänkta, vita bokstäver (typ "LOVE").
  En kompis skaffade just en sådan text och hennes klockrena pojkvän plockade bort "L":et och sa: Höhö, nu står det Ove...! Vem fan är Ove?!

  SvaraRadera
 7. Hahha, schysst att vara lik en surrikat ändå. Finns ju värre djur att likna, om man säger så.

  SvaraRadera
 8. Den är ju grymt söt ändå!
  Jag tycker dock fortfarande han är lik Prins Daniel. ;)

  SvaraRadera