torsdag 12 maj 2011

Kärlek i bloggform

Något av det bästa med att ha den här bloggen är alla fina kommentarer jag får. Det är komplimanger, små lustiga anekdoter, frågor, pepp när jag behöver det och inte minst en massa bra tips. Som idag när ni har kommit med sådana fiffiga tips på hur jag kan underlätta Ellys magknip.

Det är så häftigt att människor jag inte ens känner på riktigt är genuint intresserade och delar med sig av tankar, pepp och kunskap på det här sättet. Det är äkta bloggkärlek det.

Ni är guld värda. (Och diamanter) Ta åt er!

Puss

3 kommentarer:

 1. Ja, bloggandet är en boost för självkänslan! :-)

  SvaraRadera
 2. Men så är ju du himla duktig på att lämna fina, kloka och peppiga kommentarer i våra bloggar också. :)

  SvaraRadera
 3. Jag håller med dig, man får mycket tillbaka av bloggen och bloggvännerna. Det är så peppande tycker jag. Och det värmer så när man får fina kommentarer.

  Jag blev lycklig av älgbäbisarna jag. Jag hade också velat se på dem. Jag är liksom du, galen i djurbäbisar och kan titta på dem i timmar.

  Hoppas att Ellys mage mår bättre snart. Tyvärr har jag ju nollkoll på vad man gör åt det. Men massage på magen kanske och magdropparna såklart. Några andra revolutionerande tips har jag dessvärre inte.. :(

  Kram

  SvaraRadera