fredag 13 maj 2011

Luftfylld unge


Nu gick det plötsligt att blogga igen! Jag vet inte vad Blogger.com har sysslat med hela dagen, men att de två senaste dagarnas inlägg har försvunnit från bloggen, det är då ett som är säkert. Att jag fortfarande har en bäbis med magknip är något annat som är säkert. Nu har jag kört med Semper magdroppar, massage, böjt benen mot magen, rapat henne ordentligt och haft henne i bärsele och det har onekligen kommit ut en hel del luft ur den här lilla kroppen, men det verkar finnas mycket kvar som vill ut.

Bärsele förresten, hur hade jag klarat att tvätta och dammsuga utan den?

13 kommentarer:

 1. Men gud vilken härlig bild. Ni är fantastiskt fina, båda två. <3

  SvaraRadera
 2. Haha, vilken fin bild! Så söta ni är!

  SvaraRadera
 3. Charlie är inte så förtjust i varken selen eller sjalen jag har, men jag hoppas kunna vänja honom vid den... Det är jobbigt att göra saker med en hand ju!
  Jag tycker fortfarande det är svårt att veta varför Charlie skriker, om dte är magen, hunger eller trötthet. Hur vet man om de har ont i magen?

  Söt bild på er!

  SvaraRadera
 4. fina ni är tillsammans! :)

  ja det har varit skumt med bloggarna, det har gått att se i bloglovin att inlägg är skrivna, men inte gått att gå in på dem när man klickat sen.

  SvaraRadera
 5. Underbar bild! Hoppas Elly blir bra i magen snart.

  SvaraRadera
 6. Hälsningar från en till luftfylld bebis. Funderar på om man skulle lägga in lite aktiviteter mitt i natten - det verkar som om det byggs upp när de ligger stilla så länge, eftersom det ju inte bryter ut förrän vid 3-4-snåret? Jag tycker Axels har blivit värre sista nätterna nu.

  SvaraRadera
 7. Vilken vacker bild på er två. Ni är verkligen lika varandra.

  Sv.Visst är det lustigt att matpersonalen kan ha så dålig koll? Så är det i min skola också.

  SvaraRadera
 8. Så fina ni är! =)

  Sv. Jag tar det vecka för vecka med jobbet nu. Men om det blir som jag har tänkt så jobbar jag sista dagen den 10 juni.

  SvaraRadera
 9. Vad jobbigt med magknip. Hoppas att det inte blir långvarigt. Vilja har haft det nästan varje kväll sen påsk. Vi använder nu Minifomdroppar och massage två gånger per dag.

  SvaraRadera
 10. Världens gulligaste bild på er båda, till och med gulligare än älgbebisar!

  SvaraRadera
 11. Så otroligt vackra ni är!

  Hoppas sötnosen slipper magontet snart...

  SvaraRadera
 12. Jag tror bestämt att jag ska prova bärselen i veckan, det verkar sjukt praktiskt ifall ungen vill vara nära och man själv vill flaxa omkring. Man blir ju helt förstörd i kroppen av att bära bebisar!

  SvaraRadera
 13. Men Å, vilken söt bebis.

  SvaraRadera