torsdag 12 maj 2011

Magknip

De två senaste nätterna har Elly vaknat vid 4:30 och haft magknip. Det verkar som om hennes lilla mage är full av gaser som hon tar i allt vad hon kan för att få ut. Det onda verkar bli värre när hon ligger på rygg, så jag har fått ligga på rygg med Elly liggande på mig på mage eller så har jag legat på sidan och ammat henne tills det har blivit dags att gå upp. Efter tips av sköterskan på BVC köpte jag Sempers magdroppar som ska stärka bakteriefloran i magen, men det ska visst ta en vecka innan de börjar verka.

Stackars unge, trött mamma.

6 kommentarer:

 1. Ja det är underbart när de ler! Det värmer fint i mammahjärtat det!

  Å dessa små och deras känsliga magar:( Prova Miniform annars, det funkade här iaf!

  SvaraRadera
 2. Inez har också haft mycket magknip. Men hon har knappt haft några problem med det alls sen jag slutade äta mjölkprodukter.

  SvaraRadera
 3. Åh, nu funkar det. blogger verkar ha haft problem med sin kommentars funktion under dagen..

  Jag tycker i alla fall att älgkalvarna är bedårande.
  Magknip kan vara det jobbigaste jag stött på, hoppas verkligen att minfomen hjälper :-)

  kram

  SvaraRadera
 4. stackars liten :( pröva att massera magen och böja benen på henne morgon och kväll, det fick jag som tips från BVC :)

  SvaraRadera
 5. axel har oxå det, just vid den tiden. magdropparna hjälper lite men bäst är böja benen upp mot magen, då kan det prutta loss.

  SvaraRadera
 6. Det är så synd om dem när de har ont i magen. Jag brukar böja upp benen mot magen, då kan det komma en och annan prutt.

  SvaraRadera