söndag 29 maj 2011

Ökatter


Nu bor våra katter i ett stort hus på ön, där de har gott om plats att leka på och en matte som inte tycker att de är i vägen. 
Vi har försökt att få ihop det med bäbis och katter här hemma, men det fungerar inte. Jag blir helt nojjig över att katterna ska trampa på och/eller riva Elly, Zoom blir ledsen och sur och håller sig undan och Blixa blir påstridig, är i vägen precis hela tiden och tar alla Ellys grejer. 

Det kändes så tomt när vi kom hem igår kväll och det inte var några små hårbollar som mötte oss i dörren. Och nu på morgonen var det ingen Blixa som skrek utanför sovrummet och ville in till oss.
Som tur är bor katterna nu hos Ellys farmor, så vi kan hälsa på dem ofta.


16 kommentarer:

 1. Åh så sorgligt att det inte funkade, förstår att det är sjukt tungt att behöva ta lämna-bort-beslutet.

  Men vilken fantastisk lösning det blev, heja Ellys farmor!

  SvaraRadera
 2. Så tråkigt att det inte fungerade!

  SvaraRadera
 3. Trist att det inte kändes som att det funkade, hårbollarna är ju så viktiga i ens liv också... Men det kanske bara är för en period tills Elly blivit lite större? Det måste ju ändå vara till det bästa att du slipper oroa dig... Mimmi är väldigt konfunderad över vem det är som kommit in i vårt hus, och gör sitt bästa för att stjäla uppmärksamhet och försöka ta över bebiskorgen. Dock är hon en ganska skrajsen katt så hon är nog mest rädd för Henry och skulle inte våga komma nära, så jag hoppas att det kommer att funka.

  Tusen tusen tack för gratulationerna! Det känns helt otroligt fantastiskt att han äntligen kommit ut i stora världen, jag svävar på rosa de luxe-moln :D

  SvaraRadera
 4. Huvudsaken är ju att kissarna och bebisen är glada. Det är klurigt med husdjur, jag hade katter som var hela mitt liv ett tag, de bor nu hos min mamma. Mamma har sällskap, och jag behöver iten hålla vakande ögon.. kram

  SvaraRadera
 5. Åh vad jobbigt!! Men vilken tur i alla fall att de finns hos en släkting så att ni kan hälsa på ofta! Jag skulle så gärna vilja ha katter men dels säger mannen tvärnej och dels är det ju sämsta tänkbara läge nu, men vem vet, ett par bedjande barnaögon om några år kanske kan få pappa på fall...? ;) Kram!

  SvaraRadera
 6. Nä vad trist att det inte funkade. Men det är ju ändå bra att ni alltid kan hälsa på dem.

  SvaraRadera
 7. Va tråkigt! Fast bra att ni har dem så nära ändå att hälsa på och så.
  De får det säkert jättebra och ni kanske kan "flyta ihop" en dag igen?

  SvaraRadera
 8. Tråkigt, men ändå bra tror jag att fatta ett beslut och göra det som är bäst istället för att gå sönder av oro och ständigt vara vaksam.

  SvaraRadera
 9. Vi fick lämna en av våra kissar hos Johnnys mamma. Han trivdes inte riktigt i lägenhet.
  Det är sorgligt men han är hela överlycklig så man blir lite varm i magen ändå.

  SvaraRadera
 10. Fy vad jobbigt, men klokt ändå. Vad skönt att de kom till någon ni känner och att ni får ha kvar dem i era liv, det måste göra det mycket lättare!

  SvaraRadera
 11. Jobbigt att det inte fungerade. Men å andra sidan är ju bebisar inte bebisar för alltid, så dom kanske flyttar tillbaka när Elly blivit lite större?

  Vad roligt att ni haft Milo på namnlistan. Ibland funderar jag på hur många namn vi egentligen hunnit gå igenom och testa, men nu känns det som vi har några vi fastnat för så får vi se om något av dem ser ut att passa när bebisen väl vill komma ut.

  SvaraRadera
 12. Syrran verkar jättelycklig över sina nya inneboende och katterna nöjda med att ha fått ett helt hus att röja i. De rusade upp och ner för trappan i dag, in och ut ur alla rum. Sen låg de utslagna på verandan. :D

  Det här var den vettigaste lösningen. Du slipper oroa dig för kombon baby/katter och kissarna är ändå kvar i familjen.

  SvaraRadera
 13. Va sorgligt det inte blev bättre. Men vilken kanonlösning på det hela ändå! Iggy är fett avundsjuk. Hon har velat bo på en ö i hela sitt liv.

  SvaraRadera
 14. Finafina katter <3
  Men jag tror att de har det väldans bra där på ön. Våra ska också på semester. Över sommaren. Till Småland.

  SvaraRadera