måndag 2 maj 2011

Om att ge plats till alla


Det här med att räcka till för alla och att multitaska hör väl föräldraskapet till? När jag gick upp idag satt jag med en ammande unge, en kelsjuk katt och en dator full med olästa blogginlägg i knät. That's a start, uh?

7 kommentarer:

 1. Tur att du har långa ben och snälla katter :D

  SvaraRadera
 2. de ser ut att samsas bra allihop i alla fall :)

  SvaraRadera
 3. Multitasking ja; Matade precis Elsa; hade en styck avis vovva (35 kg) uppe i halva famnen, fnattade henne och försökte äta en macka =/ PUH ;)

  SvaraRadera
 4. Vad mysigt det ser ut ändå, om än trångt. Jag håller verkligen tummarna för att det ska funka med era katter. Det blir lite profektiskt för mig eftersom jag är så orolig för hur det ska gå för oss och djuren.

  Jag ligger för övrigt strax över kurvan på SF-måttet också, jag är ganska inställd på stor bebis och hoppas lite på att den ska vilja komma ut tidigt. Vi ska på tillväxtultraljud om en månad också, så vi får se hur det ser ut så. Men, oavsett så blir det som det blir. Barnmorskan idag tippade på en födelsevikt på 4300 om hen kom på bf.

  SvaraRadera
 5. Naw..så fint! <3

  ja gud ja, man får väl hoppas på det..haha..stackarna..

  VEt du, det går över det där med sömnen men det känns som om det aldrig skall göra det.
  Sen finns det ju en del ungar som sover HELA natten från start och en del andra, som våra, som inte gör det. De senaste 3 dagarna har Junie sovit 8-9 timmar. I sträck med undantag ett litet gnäll efter snutt. Jag sov 6 timmar i sträck inatt(!) Hallelujah, praise the lord! Det går nog över det med skulle jag tro.. Junie ville absolut inte sova i sin säng i början utan det dög bara i famnen på mig men jag kom på att om hon somnade på mig och jag lade ner henne försiktigt i hennes säng efter ca 10 min så sov hon tills det var dags för nästa matning. Och så började jag lägga henne på sidan. För på rygg gick absolut inte.

  SvaraRadera
 6. hahaha så är det, mer simultaaaan blir det för nyblivna mamsingar ser du :-D

  Skickar varma (trots vädret) kramisar!

  SvaraRadera