tisdag 31 maj 2011

Om att gymma med Pingu


Elly börjar äntligen bli stor nog för att uppskatta Pingugymmet! Inte för att det här gymmet är så viktigt för mig; jag skrek inte alls i falsett när jag först fick syn på det i höstas eller blev överlycklig när jag hittade det på rea efter jul. Det är absolut inte så att jag har tjatat om hur kul Elly kommer att ha i gymmet eller att Niklas har sagt att jag själv förr eller senare kommer att ligga där. Nej, jag köpte det helt och hållet för Ellys skull eftersom jag kände på mig att hon skulle ÄLSKA Pingu!

11 kommentarer:

 1. Åh, har Elly ett litet sånt där smultronmärke i pannan? Eller har hon rivit sig? Frank har ett på benet, som iochförsig redan har börjat blekna. Vi trodde att det var ett födelsemärke jättelänge innan vi fick det förklarat för oss. :)

  SvaraRadera
 2. Haha, klart att det endast och enbart är barnet man utgår från när man handlar grejer ;)

  Ja alltså jag tror ju att det där med att stå bredvid på en förlossning är väldigt mycket jobbigare än vad man tror. Jag var helt fascinerad över att Jon liksom fortsatte vara "sig själv" och höll mig uppe på så viss. Sen har han berättat i efterhand att han stundvis kände sig så maktlös men det märkte aldrig jag. Då hade jag säkert freakat ur totalt.

  Skönt ändå att ni har katterna kvar på så nära håll, inte alltid det går att lösa det så bra.

  SvaraRadera
 3. Ja nu ska jag börja framkalla mer ist för att ha korten på datorn bara, sätta in i album å sådär :)

  Ååå jag vill också ha ett babygym till Liam, det var så jäkla dyrt bara, mellan 650-800 liksom :S

  SvaraRadera
 4. Men hur sjukt är det inte att det är så dyrt med såna saker? Litet babygym = flera hundra spänn? Verkar tokdyrt (fast galet kul) att handla saker till kiddona, men jag antar att det är smart att fynda på Tradera och liknande när det går.

  SvaraRadera
 5. haha, du är underbar!

  Och vad stor lilla elly blivit, tänk så fort det går va.

  kram

  SvaraRadera
 6. Myyyyyyys!! ser ut som hon verkligen är med :-D er goa goa prinsessa

  Hoppas lilla familjen får en underbar Kristi himmelfärdshelg!

  kramkram

  SvaraRadera
 7. vad tusan, fann du det på rea?!
  Jag gillar verkligen Pingu men vi har inget med Pingu till henne för det var ju så sabla dyrt..som den där skötbädden.
  Älskar babygymmet men nu börjar hon väl bli för stor, hon har faktiskt inget babygym..stackarn..hur ska det gå sen då tänker väl många. Hon har suttit i babysittern ett tag och har ngr grejer där som hon mest tuggar på.. ;)
  Men åh vad jag hade velat ha ett Pingugym.. :/

  SvaraRadera
 8. vad mysigt att hon börjar uppskatta det :) jag har ett spöket laban-gym, ska bli roligt när henry kan börja använda det.

  SvaraRadera