lördag 28 maj 2011

Om att inte spotta över axeln

Om jag hade varit vidskeplig hade jag kunnat tro att den svarta katten och A-brunnarna hade något att göra med svullnaden runt min visdomstand, men nej, jag är för rationell för sådant. Det stör mig dock att jag inte kan gapa stort, nu får jag känna på hur det är att ha en liten mun och det är lite omständligt.

6 kommentarer:

 1. Att leva efter alla skrock är som att leva efter de sju dödssynderna - omöjligt!
  Åh, svullnad runt visdomstanden är ingen höjdare. Hade det för någon månad sedan och vi karva loss lite tandkött (oj, nu lät jag skitäcklig), men det gjorde inte ont och nu är det bra med herr tand.

  SvaraRadera
 2. Det låter inget vidare, hoppas att det blir bättre snart!

  SvaraRadera
 3. Jag har dragit nästan alla visdomständer. Några bedövningssprutor och det kändes ingenting. :D

  SvaraRadera
 4. Hata visdomständerna, jag har en som växer helt fel och sedan i påskas bråkar den till och från så jag blir alldeles kallsvettig.
  Vi har en teori om att det blir värre tryck nu när jag har så mycket extra blod och annat i kroppen. Ont så in i h-e gör det i alla fall när den sätter igång och bråkar och en till operation som gravid (aldrig att det går att dra ut för den sitter så snett) är helt utesluten för min del iaf.

  Oj, sorry, jag går igång på detta som du märker... haha.

  SvaraRadera
 5. Verkar som om jag har haft tur med mina visdomständer. De var lätta att bli av med. Ett litet ryck bara och så var saken fixad!

  SvaraRadera
 6. Jag hade gjort det ändå..tänker alltid alldeles för mycket så lika bra.. ;)
  Kolla upp visdomstanden! Jag hade likadant och när jag åkte till tandläkaren så visade det sig att jag hade bitit mig i käkmuskeln och att tanden behövde dras ut. Gjorde ont, blev ett stort hål men sen kunde jag gapa och äta iaf! :)

  SvaraRadera