onsdag 25 maj 2011

På en hylla i tvättstugan


Något jag gillar med mitt boende är att det finns en hylla för tvätt- och sköljmedel i tvättstugan. Det är lite fint att folk litar på att det går att lämna sitt tvättmedel där utan att någon tar det. Eller att det kanske inte skulle vara hela världen om en granne norpade lite pulver. 
Det gäller att uppskatta de små sakerna i livet, och mina vänner, det finns hopp om mänskligheten!

12 kommentarer:

 1. Men va skönt då! Ja precis, tighta till sig behövs verkligen känner jag... :P

  Ok, intressant att höra hur andra tänker, jag vet egentligen inte mer än att jag iaf ska amma i 6 månader, om man fortsätter eller hur man gör då vet jag inte riktigt än... Det är ju väldigt bekvämt då :)

  SvaraRadera
 2. Ang. derbyn igen: Det krävs absolut ingenting för en try-out! Det är ingen uttagning och man behöver inte uppfylla några krav för att få komma med och träna sen (annat än att man måste skaffa skates och skydd då, men på try-outsen får man låna). Känner du att du orkar kan du ju testa iaf. Det som händer är att man får lite info om sporten samt får testa på lite basic-grejor. Orkar/kan/vill man inte göra något går man åt sidan.

  Jag hade aldrig stått på ett par skates innan min första try-out, hade dock köpt egna och tänkte att det väl inte var så svårt. Det var det, jag var sämst av alla :) Men det spelar ingen roll, nu är jag ju med!

  SvaraRadera
 3. Det där tycker jag är en väldigt bra idé! Speciellt på en plats där det oftast sker stora lapp-konflikter. Kul att det fungerar :D Jag vill också ha så.

  SvaraRadera
 4. Ja, det var rätt skoj. Lite kul hos oss för vår granne som bor vägg i vägg med oss var med :) Lite svårt annars att ta kontakt kan jag tycka. Men nu får vi ju verkligen en möjlighet.

  Haha, ja kanske det. Undrar då hur du får göra som gift dig med honom...jag menar om han inte duger sedan ;)

  Himla smart i tvättstugan, då slipper man ju några saker att släpa på. Önskar att vi hade det så med!

  SvaraRadera
 5. Ja, det var rätt skoj. Lite kul hos oss för vår granne som bor vägg i vägg med oss var med :) Lite svårt annars att ta kontakt kan jag tycka. Men nu får vi ju verkligen en möjlighet.

  Haha, ja kanske det. Undrar då hur du får göra som gift dig med honom...jag menar om han inte duger sedan ;)

  Himla smart i tvättstugan, då slipper man ju några saker att släpa på. Önskar att vi hade det så med!

  SvaraRadera
 6. Härligt =)
  Annars hör man ju alltid om att det kan bli rent av slagsmål ibland i tvättstugorna runt om i landet.

  SvaraRadera
 7. Härligt med lite vänlighet i tvättstugan! Mina erfarenheter är annars att man bli ovän med grannarna pga någon inte passar tvättiden/inte städat efter sig alternativ fultvättar efter att tvättiden på kvällen gått ut..

  SvaraRadera
 8. Tack för dina fina ord. Jag tror kanske att jag är lite övertrött och uttråkad av allt arbetande. Nästa vecka är det jag som lugnar ner mig.. :)

  Sådär har vi det i vår tvättstuga också. Det är fint. Jag gillar det också.

  Snart vill jag se botaniska trädgården! :)

  Kram

  SvaraRadera
 9. *gilla* hyllan med tvättmedel!

  SvaraRadera
 10. Åh men vad härligt, så vill jag också ha det! Men inte trodde jag att sånt existerade. Här skulle det förmodligen försvinna med vindens fart.

  SvaraRadera
 11. Åh, så tänker jag också alltid! Blir glad varje gång jag ser allas burkar och påsar.

  SvaraRadera
 12. Fasikens vad smart! Men det skulle aldrig funka här. Folk snodde inte bara ens tvättider här förut innan nya systemet, utan även ens kläder. :(

  SvaraRadera