måndag 30 maj 2011

Sånt jag var helt oförberedd på när jag blev mamma III:

Att jag skulle bli alldeles till mig över att Kiddo sov mellan klockan 13 och 17 så att vi hann handla, äta lunch, städa lite och gå på en föreläsning om spädbarn och sömn på BVC (där Elly var det enda barnet som inte skrek) utan att behöva amma, trösta och byta blöja. Eller framför allt att jag och Niklas pratar om det som vore det ett under.

7 kommentarer:

 1. Ja, det är inte helt lätt med namnbyte men man vänjer sig väl :)Jag tog faktiskt bilden hemma, inte för att det blev så mycket bättre, men jag slapp momentet krångel i automat eller hos fotograf. Nu ska jag bara våga signera pappret med ;)

  Fantastiskt att hon sov så länge! :) Det är kul vad samtalsämnena har ändrats med sin respektive!

  SvaraRadera
 2. Det där låter ju helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 3. *skratt* ja, man har det kanske inte så dumt ändå... All tid i världen att skjuta upp allt till sen liksom.

  SvaraRadera
 4. Tack :) Det är faktiskt efter albatrossen i Bernard och Bianca. ;D Haha.

  Ja, jag ha också upptäckt hur vissa saker är "under" nu för tiden. Förutom det så har jag också märkt hur mycket mina samtalsämnen har förändrats, jag har blivit klyshig och pratar amning och bebisbajs. :) Haha

  SvaraRadera