söndag 22 maj 2011

Skärgårdsidyll

 

 Vi åkte ut till ön för att hälsa på Ellys farmor och för att ta det lugnt. Jag kan ju inte påstå att vi är direkt sönderstressade här i stan, men ute på ön kopplar jag alltid av på ett helt annat sätt, det måste vara något med lugnet och havsluften. Den här gången kopplade vi visst av så mycket att vi blev alldeles förslappade och tillbringade nästan all vår vakna tid halvliggande på soffan. Vi kom inte ens ut på någon långpromenad med Elly, som planerat. Jag måste säga att jag har varit ovanligt trött de senaste dagarna, vilket jag tror beror på att jag kan vara trött på ett annat sätt nu när Niklas är hemma och jag varken bär hela ansvaret för Elly eller behöver göra allt själv. 

15 kommentarer:

 1. så otroligt fint, verkligen idylliskt. och passa på att slappna av! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad fint det ser ut!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig idyll det ser ut att vara. :)

  Taaack! Jag vill göra en barnbok ja, men jag har inte så mycket tid till det. Men ska försöka pilla lite framöver. :)

  Jag tror absolut man är byggd för att glömma tråkigheter. :)

  SvaraRadera
 4. Underbara bilder! Och skönt att Niklas är hemma så du kan vara trött. Och härligt att se hur lycklig syrran ser ut när hon bär på Elly!

  SvaraRadera
 5. förstår vad du menar, ska åka till svärföräldrarna i helgen som kommer och dom bor vid en sjö mitt i ingentinget. Man hör bara naturen, så himla avslappnande.

  Härliga bilder!

  SvaraRadera
 6. Det är så skönt när man kan slappna av och känna att det är helt ok. Det ser mysigt ut där. Fina bilder du tagit.

  SvaraRadera
 7. Mysigt hörru. Åh ja vår gamla diskmaskin var helt kass nu blir disken skinande ren. Åh jag är glad att vi bor i hus o har tvättmaskin;)

  SvaraRadera
 8. Å fina bilder!


  Hihi tycker du det? Ja det tycker nog jag också emellanåt och ibland så tycker jag inte alls att vi är lika :)
  Hehe inte så mysigt att ständigt läcka mjölk tycker jag, men men, man ska väl vara glad att man har mat till den lille :)

  SvaraRadera
 9. Ser härligt ut, och vad skönt att få slappna av och tillåta sig att vara trött!

  Angående det där med barnvakt tror jag absolut man ska vänta till man känner sig redo, även om jag tror att första gången alltid är jobbig. När Milo föddes höll jag på att ta körkort. Jag hade en körlektion när han var två veckor och eftersom uppkörningen skulle vara några veckor senare kunde jag inte avboka den. Men fy vad jobbigt det var att lämna honom, att lektionen gick uselt behöver jag kanske inte skriva ;) Han sov dock hela tiden jag var borta, och märkte inte av att jag var borta, medan det kändes som jag gått igenom ett krig.

  SvaraRadera
 10. Gud vilka underbara bilder! Det ser verkligen helt fantastiskt ut.

  SvaraRadera
 11. Tror jag med. Man slappnar av mer när mannen är hemma och kanske känner efter på riktigt?

  SvaraRadera
 12. maj gadd, jag missade ju att elly har en ugglehaklapp på sig! fin! varifrån?

  SvaraRadera
 13. Det ser alldeles underbart ut! Skönt att du har din man hemma och kan slappna av!! Kram!

  SvaraRadera