måndag 23 maj 2011

Smile!

pimp myspace

Något av det finaste jag vet är när Elly ser mig i ögonen och ler. Ännu finare blir det när jag ler tillbaka och hon svarar med att le så stort hon bara kan. Det finaste var dock igår, då hon på sin 6-veckorsdag log sitt stora leende och skrattade lite så det lät också.

14 kommentarer:

 1. Ett riktigt litet glatt charmtroll, underbar!

  SvaraRadera
 2. Gulligt! :D Och gratulerar på 6-veckorsdagen.

  SvaraRadera
 3. Herregud, så söt hon är!
  En riktig solstråle, precis som sin ömma moder!
  Ni är awesome!

  SvaraRadera
 4. Fina fina lilla Elly. Jag blir glad i magen när jag tittar och läser. Och skärgårdsbilderna var inte helt fel heller. Förstår att du slappnar av där. Vackert!

  Kram på dig!

  SvaraRadera
 5. Åh så fint! Det är verkligen det finaste man vet, den värmen som sprider sig i hela kroppen är ju underbar! <3

  SvaraRadera
 6. Åh så underbart. Det är det finaste, de första skrattet. Sen är ens egna barn skratt det bästa i världen. :)

  Ja, jag har ju redan enbok på g som går enormt långsamt. Får se hur det blir. :)

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte heller hantera min garderob - det är konstant kaos - men det gör inte så mycket - dörren går ju att stänga.

  SvaraRadera
 8. Jag hoppas att han inte bröjar reagera på saker :)

  SvaraRadera
 9. Hon är så himla himla fin!

  SvaraRadera
 10. Helt underbar liten tjej!

  SvaraRadera
 11. Jag vill bara berätta vad du har framför dig. Min arbetskamrat är pappaledig med sin ett-åriga dotter och en dag fick hon för sig att slänga ner lite prylar i toaletten. Bland annat hans mobiltelefon. Jag skrattade nog nästan ihjäl mig.

  SvaraRadera