söndag 15 maj 2011

Snälla serien

Något jag tycker är lite konstigt är att jag som avskyr Gilmour Girls (de där babbelbrudarna är bara too much) och aldrig skulle få för mig att följa serien, tycks känna igen varenda avsnitt som sänds. Finns det bara en handfull avsnitt eller utspelas samma plot om och om igen? Inte för att jag kollar då, men det kan ju hända att jag zappar förbi ibland. Hrm. 


När Elly var nyfödd och vi nyss hade kommit hem från BB grät jag till allting som gick på TV för det var bara eländes elände överallt och jag var minst sagt hormonstinn och överkänslig. Jag kan då ha sagt att jag bara ville titta på Gilmour Girls eftersom ingen dör/blir sjuk/hatar i den serien.

12 kommentarer:

 1. jag gillar inte heller Gilmour Girls, de pratar alldeles för snabbt och för mycket !

  SvaraRadera
 2. Nejmen jag älskar Gilmore Girls! Den ena är ju knasigare än den andra i den serien, och man mår bara så bra. Och jag älskar att de babblar fort! :D
  Men jag kan hålla med om att det inte händer så fruktansvärt mycket. Enligt mig är det halva grejen. :)

  SvaraRadera
 3. Haha jag säger som Sandra, älskar också Gilmore! Eller nu har jag inte sett serien på några år, men minns att jag tyckte att det var typ det bästa man kunde kolla på när man låg hemma och tyckte synd om sig själv (var bakis). Enda nackdelen var att man alltid blev så sugen på wok i såna där take away-boxar. Eller mat i största allmänhet, för det är väl det enda de gör, pratar och äter mat?

  SvaraRadera
 4. Jag hatälskar dendär serien. Kanske älskar jag lite mer än hatar men det är inget jag skull erkänna...

  SvaraRadera
 5. Jag grät också över precis allt! Gilmore girls har jag inte sett men gissar att jag skulle dras med? ;-) Grattis på namnsdagen!

  SvaraRadera
 6. Åh, men vad är det för bra bok du läst då? Jag skulle också vilja veta mer om magont....
  För efter tre månader så vet jag fortfarande inte om han har ont i magen när han skriker eller om det är något annat...

  SvaraRadera
 7. Hej! nu skrev jag nyss ett lång svar till dig imin blogg sen kom jag på att du kanske hittar dit igen osv så då ville jag säga hej här istället och tack för kommentaren! men så här tänker jag (angående nervös inför efterkontroll):
  jag var också det (läs: svettades floder, flackande blick ostadigt tal osv). Tror mycket beror på hur man trivs med sin bm också, min ordinarie var såklart sjuk dagen till ära...men hennes vikarie var faktiskt helt super det var så himla bra. Plus_ hur nervös man än är tror jag det är bra att gå dit. Gick aldrig efter mitt första barn = ångrar det nu. har tänkt på saker i några år (!!) som det tog ett besök nu att reda ut. var såå värt det

  SvaraRadera
 8. kanske INTE skulle det vara, hittar dit igen alltså :)

  SvaraRadera
 9. Uh, nu var jag tvungen att läsa om min kommentar och inser att det låter som att jag var bakis var eviga dag förr. Men när man låg hemma och tyckte synd om sig själv på söndagar, för att förtydliga. Reprisen gick då har jag för mig. :)

  SvaraRadera
 10. Jag hatar också Gilmour Girls... den är så krystad.
  Och jag tror att det kan vara flera skäl till att det känns som att du alltid vet vad som ska hända.

  1. Du har om och om försökt ge serien en chans genom några avsnitt.
  2. Du har zappat
  3. Serien är så förutsägbar att du inte måste se den egentligen.
  4. Inget av större värde händer.
  5. Förmodligen handlar det om samtliga av de ovannämnda punkterna, haha.

  SvaraRadera
 11. Det är samma avsnitt fast dottern blir lite lite äldre varje gång och mamman lite lite jobbigare ;-)

  SvaraRadera
 12. Jag älskade GG förr. Sen drog de till med ett fulslut bara så där så nu gillar jag det inte längre. Plus. Vem är så jäkla proper som Rory konstant? Och jag ville ha Lorelai(?) som mamma. Och kunde tänka mig gå på Yale också. Och ha hånglat med Dean, den snygga som sen började i Heroes, och hennes sista pojkvän.
  Jaha.
  Nu måste jag börja titta igen. Bara för det. Tack. ;)

  Faktiskt så sitter jag och väntar på Desperate Housewives, tänka plöja igenom alla säsonger nu när det var säsongsavslutning igår. True Blood kör ju inte igång förrän i slutet av juni så ngt måste man ju ha under tiden..får se hur länge jag klarar, hade tänkt försöka Greys också men pallar förmodligen inte..klarar inte av hennes gnälliga röst! Gaahh!

  Jaja.

  SvaraRadera