fredag 6 maj 2011

Snipp sNAPP snut


Yes, Kiddo har börjat acceptera nappen!
Den kan nog underlätta för både Kiddo och mamma, eftersom den här lilla damen har ett enormt sugbehov och gärna använder mammans bröst som napp.

I natt vaknade Elly bara två gånger för att få mat och byta blöja. Sedan vaknade hon vid 7 och ville inte alls sova mer, men som tur är hade hennes mormor som är på besök ingenting emot lite morgongos med sitt barnbarn, så jag fick sova till 9 och är helt utvilad, underbart!

12 kommentarer:

 1. åh skönt, napp är nog rätt bra. Bambi gillar itne napp. Fick tips om att runda nappar är godare. SÅna tillverkas knappt längre, och säljs på tradera för 300kr förpackningen! Bambi får klara sig utan :D

  SvaraRadera
 2. Och en annan som till tio utan avbrott och klagade på för lite sömn. Man ska inte klaga.

  Härligt att det tycks gå bra med bebben, Saffy :)

  SvaraRadera
 3. Skönt för bröstvårtorna att få vila lite:)

  Sv, Nej det är bra tidigt men det har gått riktigt bra, och slutar ju tidigt som man börjar tidigt och det gillas:)

  SvaraRadera
 4. Känner igen det där. Junie ville ju verkligen inte alls ha nappen i början utan snuttade hellre på mina bröstvårtor, jag var helt slut! Men nu så, fast nu knör jag in den lite när jag själv tycker..haha..fast hon har inget emot den så det gör ju inget.
  Gött att sova på natten! Här är hon guld numer men istället har Björn fått ngn slags tourettes..vill bara strypa honom!

  Klart att det går över, de har många perioder..jag ser det som så att om det kommer en till bebis till mig(med storken givetvis) så är jag ju supermorsan som vet exakt hur det går till. Egentligen är det lite synd om oss förstföderskor, iofs är ju alla där men ändå, eftersom vi är så nojjiga och media idag hjälper ju inte till ngt för att underlätta. Fast nu är jag en rätt så soft mamma ändå..haha..om 5 månader till så är jag värsta glidmorsan som kan tyda mitt barns sätt i sömnen!

  SvaraRadera
 5. Åååh, jag kan jag ju inte låta bli att tycka att små bebisar med napp är väldigt sött ;)

  SvaraRadera
 6. Vad skönt med en mormor som kan hjälpa till så du kunde få sovmorgon idag.=)

  SvaraRadera
 7. å sötaste vad gullig hon var med nappen :)

  SvaraRadera
 8. Nappen, räddaren! Skönt med familj som kan rycka in och hjälpa till. Jag skulle skriva en kommentar häromdagen angående att ni är ensamma hemma nu men så kom massa emellan. Jag tycker att du är så himla tuff! Jag hade så svårt att hantera det där med att inte få tillräckligt med sömn så jag kunde tjuta och ha mig bara Jon skulle gå till affären. Jag tror att ni kommer klara det galant, verkar som att alla förutsättningar finns där :)

  SvaraRadera
 9. I hear you, men jag vill protestera mot uttrycket "använda bröstet som napp". Tvärt om funkar däremot, alltså att använda nappen som bröst, och det är ju tur. Min unge var också väldigt snuttig.

  SvaraRadera
 10. Så skönt med lite sovmorgon!
  Charlie har aldrig haft problem att ta nappen tack och lov, gast nog åker den ut ibland ändå :)

  De gick bra på Ö-N-H, men det var jobbigt för mig. De körde upp en slang med en liten kamera i näsan och oj vad han skrek då! Usch... men han lsutade direkt de var klara, tack och lov.

  SvaraRadera
 11. skönt med sovmorgon! ha en underbar lördag!

  SvaraRadera
 12. Så himla söt hon är =)

  SvaraRadera