tisdag 10 maj 2011

Spänning i vardagen

Idag ska vi vara på BVC kl. 11.15. Att passa en tid i allmänhet och en så tidig tid i synnerhet är rena sporten här för tillfället. Kommer vi komma för tidigt så att Elly blir Gnälly i väntrummet när hon inte får amma? Eller kommer vi att rusa in med andan i halsen och panik i rösten? Hur många amningar och blöjbyten hinner vi med innan vi går? Kommer jag hinna duscha? Spänningen är olidlig.

7 kommentarer:

 1. Haha, ja tider är svåra att passa!! Här ska några mammor från mammagruppen ut och gå kl.10!!(?) Hur tidigt som helst!!! ;D

  SvaraRadera
 2. haha, var ute i goooooood tid är mitt tips :)

  sv: som barnmorska har jag ju sett både det ena och det andra, både långdraget och raket :) tror inte någon blir skrämd av listan, det är ju så olika för olika personer. tråkigt för dig bara att det blev jobbigt... men som du skriver så fick ni ju något otroligt fint i slutändan :)

  SvaraRadera
 3. Haha, vänta tills du dessutom ska jonglera ett syskon som har egna tider att passa.. svetten rinner kan jag meddela.

  kram

  SvaraRadera
 4. Haha åå va jag känner igen mig! Vi brukar ha tid vid 14 så det är bra ;)

  Javisst var bodyn söt! Så kul när man kan börja använda kläder som vi fått nu! Hoppas Elly tjockat på sig som hon ska!

  SvaraRadera
 5. Jag ammar alltid under våra besök på BVC. Var, om inte där, ska man få mata sitt barn?

  SvaraRadera
 6. Får man inte amma där? Jag är i chock.

  SvaraRadera
 7. Känner igen mig och första veckorna kollar man knappt på klockan och bara myser, så då blir det spännande när det finns en tid. Om vi har en tid kl två, börjar jag planera dagen när jag vaknar :)

  SvaraRadera