tisdag 10 maj 2011

Tillägg

En kommentar till Graviditetslistan: de delar som handlar om förlossningen låter kanske hemska, men tänk på att det är delar ryckta från sitt sammanhang. Visst, förlossningen var inte rolig, men den innehöll även positiva inslag, som inte riktigt kom fram i listan. Jag har inte kommit mig för att skriva någon förlossningsberättelse än, men nu, efter en månad när jag har hunnit smälta vad det var som hände, börjar jag känna mig redo, så när jag får tid ska jag skriva ner hela förloppet. Mest för min egen skull.

4 kommentarer:

 1. Skriva är ett bra sätt (bästa enl. mig) att bearbeta, och det behöver man nog göra hur komplicerad el. rel. enkel förlossning man än haft. Tror jag. :)
  Låter väldigt jobbigt med blodförlusten.

  SvaraRadera
 2. Jag menade att du var snygg, men din mamma går ju inte av för hackor heller förvisso. :)

  Tack för dina fina ord om bilden! :)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Det är ju så med förlossningar oavsett om de är snabba eller tar lång tid, det är ju både gott o ont samtidigt med hela förloppet liksom.

  Tisdagsmyskramar från mig!

  SvaraRadera
 4. Jag tycker det är en jättebra idé att skriva ner sin förlossningsberättelse, oavsett om man har för avsikt att låta andra läsa den eller ej (men låt för all del gärna oss läsa, jag är en sucker för förlossningsberättelser). Samma sak med alla de där grejerna som ens lilla barn lär sig, gör och säger. För det är skitsvårt att minnas ens typ ett år senare när vad hände, tänk då hur det ska vara när ens unge är vuxen och undrar över grejer.

  SvaraRadera