tisdag 3 maj 2011

TV-serietomhetenNi vet känslan av tomhet som kan uppstå när man har sett klart en bra TV-serie? Den känslan råder här. Igår såg vi klart tredje säsongen av Sons of Anarchy, en amerikansk serie om en MC-klubb, dess inbördes relationer, samt relationerna till omvärlden. Bikers, våld, kärlek och drama har varit ett bra sällskap under många amningstimmar och nu är det sällskapet borta och måste ersättas med något annat. Jag antar att det är dags att ta upp Tre Kronortittandet igen.


Blixa tyckte dock att det blev lite väl våldsamt för mina ögon ibland och gjorde ett tappert försök att täcka för TV:n.


Lite kuriosa om Sons of Anarchy: huvudrollen, den hete bikern Jax, spelas av killen som hade huvudrollen som ung, förvirrad och olyckligt kär bög i Queer as folk om någon minns den serien.

10 kommentarer:

 1. jag längtar ihjäl mig efter true blood, men säsong 4 sänds inte förrän 26 juuuuuuni, det är på snudden till plågeri det...

  SvaraRadera
 2. Mycket omtänksam katt må jag säga! Ska kolla upp den där serien, måste ha något att fördriva kvällarna med när jag slutar jobba.

  SvaraRadera
 3. Vilken fantastisk tapet ni har!

  SvaraRadera
 4. åh queer as folk tyckte jag om. Den där bikerserien har jag missat.. får kolla. The Wire? Bästa, eller 4 säsonger, femte var bara konstig.

  SvaraRadera
 5. Älskar när man hittar en bra serie att följa men så frustrerande när det inte längre finns några fler avsnitt..

  SvaraRadera
 6. Jag älskade Queer as folk! Den var fantastisk. Och nu måste vi såklart se Sons of Anarchy. Ska bara få tid också.. Kram!

  SvaraRadera
 7. Wtf?! Har jag missat en bra serie?! Queer as folk har jag nog inte sett, ska se till att ändra på det snarast. Och ja, jag håller med! Det blir så tomt när serien är slut, huvva. Don't like.

  Men du, vad är det för söt liten sak som står vid tv:n? Menar inte Blixa... På andra sidan, till höger.

  SvaraRadera
 8. Jag har ingen ro att se tv-serier egentligen.
  Började med Dexter och såg de två första säsongerna. Det är nu säkert två månader sen och jag har inte hunnit börja med tredje säsongen än.

  Minns när Rome tog slut. Då blev jag lite ledsen. Grymt bra serie.

  Finns många serier som är värda att se ....

  SvaraRadera
 9. Emma - I was on the moon. With Steve.4 maj 2011 14:50

  Jax är så snygg. Jag får rysningar i hela kroppen.

  SvaraRadera