tisdag 17 maj 2011

Varvsnostalgi


Igår på min promenad såg jag den blå linjen, linjen som visar deltagarna i Göteborgsvarvet vart de ska springa. Jag fick genast lite pirr i magen och spring i benen. Sedan passerade jag det här trädet och blev lite nostalgisk; för två år sedan gick jag och Niklas raka vägen från Göteborgsvarvets mål och satte oss under det här trädet och tog varsin öl, samt den kexchoklad alla löpare som kom i mål belönades med. Jag minns hur skönt det kändes att ha  gjort min största fysiska prestation någonsin, jag minns hur nöjd jag var över min tid och jag minns att även om jag var trött i kroppen så fanns där allt lite kraft kvar. Jag som hade sprungit en mil för första gången i mars samma år.

När jag nu tänker på alla de tusentals människor som kommer att springa "Varvet" i helgen blir jag faktiskt lite avundsjuk och jag tänker att jag måste springa det igen, blir det inte nästa år så får det bli året därpå.

4 kommentarer:

 1. Jag har aldrig lyckats ta mig ner och springa varvet, men det är något som måste göras. Förstår att du är sugen.

  SvaraRadera
 2. Eller hur... Man känner sig så tråkig när man måste tänka praktiskt och amningsvänligt jämt... Men ett tips är att ha en amningslinne under skjortan/blusen!

  SvaraRadera
 3. Haha, kexchoklad och öl, det är löpare i min stil!!!

  SvaraRadera
 4. Jag springer varvet första gången i år. Med en svullen halsmandel känns det som att jag är glad om jag kan sätta mig under ett träd och käka en kexchoklad. Du får springa nästa år istället :)

  SvaraRadera