tisdag 7 juni 2011

Arla morgonstund

Vi har varit uppe sedan 7. Ätit frukost. Tittat på Frasier som jag faktiskt gillar, gör det mig till en gubbe? Elly har sovit på mage på min mage, som en liten groda, medan jag tittade på Cityakuten, gamla Cityakuten med George Clooney. Nu äter Elly igen och jag suktar efter de våfflor vars doft kommer in genom det öppna fönstret. Det är mulet och regnvått ute och det är en sådan där morgon som jag bara vill hålla kvar, äta en andra och en tredje frukost men ingen lunch och ingen middag. Morgon hela dagen.

8 kommentarer:

 1. Jag är lite gubbe i smyg i så fall. Haha. Har alltid gillat fraiser av någon anledning, men bara i smyg.

  SvaraRadera
 2. Är det okej att tänka "å vad skönt att det är trist väder" idag? Det gjorde jag när jag vaknade, som att det inte hade varit okej att gå inne och greja annars (vilket jag är sugen på).

  SvaraRadera
 3. Älskar såna morgnar! Frukost är dessutom dagens bästa matintag, så jag stödjer helt klart en frukost x 3 och skippa både lunch och middag.

  SvaraRadera
 4. Låter som en bra idé. Morgon hela dagen. Jag älskar morgnar

  SvaraRadera
 5. jag upptäckte häromdagen att jag tyckte det var roligt att kolla på engelska antikrundan på tv. det om något måste ju vara gubbvarning på :)

  SvaraRadera
 6. Å, jag hade nästan glömt hur skönt det var att skrota runt och äta yoghurt istället för riktig mat. Nu ska det jämt vara så ordenligt med lagad mat två gånger om dagen.

  Ps. Gillar också Frasier. Men när jag var föräldraledig kollade jag mest på Sjunde himlen, McLeods döttrar och Doktorn kan komma.

  SvaraRadera
 7. Jag kan verkligen inte slötitta på tv om det inte är sådant jag verkligen gillar. Och sånt går ju aldrig på dagarna... :/

  SvaraRadera