lördag 4 juni 2011

Bajs bajs bajs

Dagen började halv 7 med att Elly kaskadbajsade över skötbordet, golvet (ca 2 meter kom det) och mig. Så långt är det ok, det hör till liksom. Men att jag sedan ser ett stort underhållningsvärde i detta och vill berätta för hela världen om kaskaden, har det inte gått lite väl långt då?

Eftersom jag är ensam med Elly skriker jag ut bajsnyheten på Twitter, Facebook och här, samt säger till min bror över Facebook-chatten att Elly kanska kan bajsa på honom nästa vecka då vi ses.

Att Ellys bajs är det mest spännande i mitt liv just nu kan bara tyda på en sak - jag måste ha fått bajs i hjärnan och inte bara på.

9 kommentarer:

 1. haha ;) du skriver så bra.
  Ibland kommer jag på mig själv att lägga ut sjukt ointressanta statusuppdateringar på facebook.. Typ som igår "Sjuuukt lång kö till Liseberg".
  Vem bryr sig?

  SvaraRadera
 2. Hela hjärnan fylls med bajs när man är förälder :)

  SvaraRadera
 3. Haha, det där med bajset alltså, förstår inte att det inte är den första informationen man får när man ska bli förälder. Vore ju skönt om man hade blivit informerad innan om att man blir helt bajsfixerad när man har barn.

  Milo blev alldeles för varm i vagnen en gång när han var pyttebebis. Det hade blivit höst och det blåste rätt kallt så vi hade tagit på fleece-overall och tjock mössa. Solen låg dock på och i vagnen var det ju lä (vilket vi inte tänkte på), rätt som det var blev han helt röd (och då menar jag typ kräftröd). Paniken innan man lyckats få honom sval, usch det var jätteläskigt.

  SvaraRadera
 4. hehe =) jag kommer i håg när min första föddes och ingen hade sagt att bajset på en ny född kommer vara senapsgul klet... snacka om att jag fick kväljningar haha =)- Ha en jätte bra dag. / Jessica

  SvaraRadera
 5. Du är en helt normalt förälder låter det som. :)

  SvaraRadera
 6. haha men det ÄR ju hur kul som helst! fattar man inte det är man knäpp... ;) så fin du gjort bloggen!

  SvaraRadera
 7. Helt normal mamma ;) är också väldigt besatt av att berätta om bajset.. :) skitstolt!

  SvaraRadera
 8. svar: Jaa baksmällan 2 var bra, men inte lika bra som ettan.. Eller, eftersom den var såpass lik så visste man typ hur den skulle sluta :P men absolut sevärd :D

  SvaraRadera
 9. Det är sådant som man har att se fram emot kanske, hehe!

  SvaraRadera