tisdag 14 juni 2011

Bajs för mig, bajs för dig

Det här spelet stod jag och fingrade på i höstas, var extremt sugen på att köpa det, men intalade mig själv att vuxna människor inte köper bajsspel. Nu är jag dock så bajsfixerad att jag inte ser någon anledning till att inte förgylla mina kvällar med det här "skitroliga spelet" med pruttande bajskorvar som tävlar om att komma först ner i toaletten.

När jag ändå ska bajsshoppa kanske den här boken vore något för Elly? Jag tänker peka och prutta!

Och bajsgosedjur, varför har ingen gjort sådana tidigare? Helt fantastiska!

Allt bajsigt här kommer från Designtorget.

11 kommentarer:

 1. Haha vem tusan kommer på att göra ett bajsspel? Lär väl knappast vara Alga..
  Den där bajsboken är himla söt, har stått och fingrat på den jag också. :)

  SvaraRadera
 2. hahahaha du är så rolig, skitrolig helt enkelt :-D

  SvaraRadera
 3. Haha, när jag skaffade hund var det också en väldig bajsfixering i början. Jag svor på att inte fokusera så mycket på sånt när jag fick barn, men vart är jag nu? Bajs, bajs, bajs hela dagarna. Jubel och fanfarer när hon bajsar och oro och tandgnissel när det uteblir... Fin blogg!

  SvaraRadera
 4. hehe...ja han är supergosig med allt hår vår lille skrutt...ja sådant är alltid nice o slippa..=)

  SvaraRadera
 5. Alla småbarnsföräldrar är bajstokiga, vi har två böcker om Bajs, tycker det är lämpligt att avdramatisera skiten (höhöhö) inför potträning osv.

  kram

  SvaraRadera
 6. Det finns ju något spel som heter "skitskalle" eller något på lagerhaus. Där man ska kasta bajskorvar på en huvud, så de fastnar. Verkar skitkul! Köp det!

  SvaraRadera
 7. Vilka roliga saker, jag vill ha bajsbok och gossedjur att ha vid bäbisens potta när det blir dags att använda en sådan =)

  Sv. Nu är vädret tack och lov svalare, jag hoppas att det inte blir varmare igen förrän bäsen är ute.

  SvaraRadera
 8. Hahaha, underbara. Finns nån annan bajsbok också men har såklart glömt bort vad den heter. Den handlar om hur alla olika djuren bajsar, verkar mkt rolig.

  SvaraRadera
 9. Min arbetskompis har inga barn men är ändå bajsfixerad så hon köpte det spelet i våras. Så otroligt söta gose"djur" :)

  Och ja, det där med dagböcker är fan skrämmande. Jag är rädd att jag för det första kommer att skämmas ihjä när jag läser mina gamla men sen komma i den ångestkänslan igen när jag läser om allt jobbigt som hänt. Så jag avvaktar nog med att slänga/inte slänga.

  SvaraRadera
 10. underbara grejer, älskar pee & poo-mjukisarna :)

  SvaraRadera