måndag 20 juni 2011

-/+

- Jag slog tidigare idag i lilltån i soffan. Det kändes inte så mycket efter den första smärtsamma sekunden, men nu kan jag inte gå ordentligt på den

+Niklas hämtade precis en havssalttryffel till mig. Chokladorgasm!

4 kommentarer:

 1. Aj! Trevligt m choklad ändå. Hoppas du slipper tåprotes ;)

  SvaraRadera
 2. hoppas chokladen har någon slags tåläkande effekt! :)

  SvaraRadera
 3. Tåchoklad är den bästa :)


  Självklart ska vi försöka ses isåfall :-)

  kram

  SvaraRadera
 4. Sådana stunder önskar jag att jag var sambo. Är inte riktigt redo att flytta ihop med min pojkvän på några år, men hade han kommit med choklad till mig varje gång jag slog mig (typ någon gång om dagen), skulle jag släpa in honom i lägenheten och bosätta honom där, haha!

  SvaraRadera