tisdag 21 juni 2011

Framförhållning


Niklas har bestämt att vi ska ha den här bilden på Ellys studentskylt. Han tycker att det är vansinnigt roligt att Elly ser ut som en sur gammal gubbe på bilden och vill pynta den med en molokel, en pipa och ett plommonstop för rätt look. Det är bra att jag har en man med framförhållning, så vi slipper stå utan skylt på skolgården om 19 år.

24 kommentarer:

 1. Vi har i runda slängar en sisådär tjugo bilder på Kajsa som ska få pryda hennes studentskylt. Och mer lär det väl bli. Kommer bli fasligt svårt att välja när den dagen väl kommer, tur är väl att man har några år på sig att bestämma. :)

  SvaraRadera
 2. Haha, ja det är ju bra att vara ute i god tid!

  Ja alltså jag förstår inte att tiden bara kan rinna iväg när det kommer små barn med i bilden, lite ledig kunde man väl få känna sig..

  SvaraRadera
 3. Hahaha, passa er dock - får Elly syn på bilden kanske hon gömmer den. Tur det finns digitalt iofs. Mamma tjatade alltid om en bild hon ville jag skulle ha på min studentskylt när jag var liten. Jag satt i en solstol naken i min allra tjockaste period och bilringarna svallade över stolen. Men, som fjortonåring tog jag mitt förnuft till fånga och gömde bilden. Än idag kommer jag inte ihåg var jag gömde den, hursomhelst kom den inte fram till min student så vi fick ta en annan bild....

  win!

  SvaraRadera
 4. *skrattar* Det är bra, då behöver ni inte tänka på det. Charmig bild :)

  SvaraRadera
 5. Hihi..framförhållning som heter duga!

  SvaraRadera
 6. Haha ja det gäller att ha god planering och 19 år går fort!

  SvaraRadera
 7. Haha, där kan vi snacka planering i GOD tid!

  SvaraRadera
 8. HAHA fan va söt :D

  Jaa precis. Det ska helt enkelt gå åt helvete annars är det itne festival ^^

  SvaraRadera
 9. Haha, det kommer ju att bli helt perfekt!

  SvaraRadera
 10. Jag är helt imponerad och lite avundsjuk på alla miljoners kommentarer du får! Nu ska jag läsa lite mer.

  SvaraRadera
 11. Haha ja, den måste du ju bara komma ihåg att använda till skylten!

  SvaraRadera
 12. Hihi, den där bilden blir perfekt som studentskylt.

  Sv. Pigmentfläckar har jag redan så jag brukar vara försiktig. Spf 50 i ansiktet brukar det få bli =)

  SvaraRadera
 13. Haha ;-)

  SV: det var skönt att vara barnfria. Nu blev det inte så partyparty så Alma hade kunnat följa, men det var skönt att få vara "ledig" en kväll :-)

  kram

  SvaraRadera
 14. haha, underbar bild, hon kommer bli så glad ;)

  SvaraRadera
 15. Haha bara ni kommer ihåg o hittar bilden då är det ju klockrent!
  Jaaa tack gode gud för bärsele..men Alfred gillar ligga i vagnen så det gör han även mer än gärna oxå=)

  SvaraRadera
 16. Det finns en perfekt bild på min lillasyster (i tvåårsåldern) där hon har ställt en stor kartong på högkant, som ett utedass, tagit med sig pottan in i lådan och sitter och ser ansträngd ut. Tyvärr tog hon (precis som mig) inte studeneten.

  Ps. ursäkta den totalt obegripliga grammatiken.

  SvaraRadera
 17. Haha, PRECIS så ser lille H också ut ibland! :-)

  SvaraRadera
 18. Vilken otroligt rolig idé! Det blir verkligen en del riktigt skumma ansiktsuttryck ibland. Visste inte att barn kunde vara så kul med bara fejset!

  SvaraRadera
 19. *hahaha* säger hon inte upp relationen med mamma och pappa då so gör hon aldrig! Fast det är ju det som är det roliga med att vara förälder ;)

  SvaraRadera
 20. Underbart! Vilken bra och rolig man du har.

  SvaraRadera
 21. Haha klockrent, vad roligt. Men å andra sidan, det kanske inte så dumt ändå att vara ute i god tid ;)
  Jag vet hur jag fått hjälpa mamsen när mina yngre systrar tagit studenten och legat på alla fyra och rotat hysteriskt i låda efter låda efter ett passande kort till skylten.

  SvaraRadera