onsdag 1 juni 2011

Hittar du?


Niklas tyckte att det var osannolikt roligt att den här lilla broschyren damp ner på just vår hallmatta igår och insisterade på att jag skulle spara den. Jag förstår inte varför, jag som har så bra lokalsinne, hittar överallt i Göteborg (förutom på Hisingen, men där VILL jag inte hitta) och aldrig går fel. Hmpf!

7 kommentarer:

 1. Vem hittar på Hisingen+ Det är ett enda virrvarr av vägar och hur man än gör hamnar man fel. Och skulle man mot förmodan köra fel inne i stan så hamnar man sannolikt på Hisingen förr eller senare. Suck!

  SvaraRadera
 2. Haha! Så himla roligt! När min syster bodde i Göteborg och vi skulle åka och hälsa på henne så körde vi ALLTID fel och vi hamnade ALLTID på Hisingen minst 3 gånger varje bilfärd. Helt sjukt!

  SvaraRadera
 3. Hehe..tur att inte en sådan där dimper ned här. Jag anser mig själv ha ett rätt bra lokalsinne men även om jag känner till vägarna och så så hittar jag inte vägen dit. Fast jag vet vart det är. :)

  SvaraRadera
 4. Och förresten..måste svara på dina kommentarer.. ;)
  Det där med att skita ner bodies och sådant! man gör ju inget annat än å tvätta..Junie hade en rosa body från Claire.dk den absolut bästa ever, jag skall köpa en sen när det blir höst igen. visst..lite dyr men så överlägsen! Blandat bomull och ull och mjuk som tusan och supersöt rosa ;)
  Den är ju för liten nu men som jag saknar den..tvättade den med en gång som sölade ner den.

  Haha..smelly Elly.. stackarn! Hur KUNDE ni?! ;)

  SvaraRadera
 5. Ja det var kul med nytt! Inte köpt alls mkt till sig själv på läääänge nu:) Byxorna var jättesköna på också ju!

  Ja det var ju bra med lite rabatt, men jag håller med dig, varför är allt så dyrt??!?

  SvaraRadera
 6. Alltså, INGEN hittar på Hisingen.

  När min moster + man åker och hälsar på oss hamnar de alltid på Hisingen. Mina föräldrar (som bor i Sävedalen) brukade ha som riktmärke att tända grillen när de ringde och bad om ursäkt för att de "hamnat där ute IGEN!".

  SvaraRadera
 7. Den där kartan hade vi behövt förra helgen. Vi känd oss så vilsna. Men alla G-borgare hjälpte oss att hitta rätt, det kändes lite som i England. Pratigt och trevligt. Pojkvännen fick en hel del "skit", inte minst i festen vi var i, pga av att han är stockholmare men han tog det med jämnmod och började till och med prata om att jobba och bo i Göteborg.

  SvaraRadera