tisdag 14 juni 2011

Institutionaliserad

Idag har Elly en non-stop-eating-day. Hon äter och äter, kräks och äter. Jag känner mig helt tom, liksom urlakad och lika pigg som en urvriden kökstrasa. Tur att jag har en familj som passar upp på mig. Idag har de till exempel gjort frukost till mig, tvättat mina och Ellys kräkskläder, gjort lunch och nu är det middag på gång. Sedan serveras det förstås kvällsmat också. Igår pumpade pappa däcken på barnvagnen, mamma lagade en kattskadad babyleksak och min syster passade Elly medan jag duschade. Jag har blivit så lat och bortskämd att det är tur att det inte bara är Elly och jag, utan även Niklas som åker hem i morgon, eftersom jag förmodligen inte skulle klara av att ta hand om mig själv längre.

11 kommentarer:

 1. Men det är ju så sjukt härligt att bli bjuden på mat. Jag är i Sthlm och hälsar på vänner, har nåtts av denna insikten eftersom jag åkt från person till person och blivit bjuden på mat. Älskart.

  SvaraRadera
 2. Kan det vara den där 8-9-veckorsfasen som spökar? Eller hur gammal är hon nu? För Vide var helt hopplös när han var sisådär 2 månader, han ville äta hela tiden och jag var helt förstörd för att han aldrig blev mätt. Men som jag förstått det så är det just att det är en tillväxtfas och att hon därför försöker öka mjölkproduktionen genom att äta mycketmycket mer. Hoppas det lugnar ner sig för er snart - jag var nära att ge upp där men det är värt att fortsätta för det GÅR över. :)

  SvaraRadera
 3. Wilbur skjuter lika mycket på längden som på vikten så han är fortfarande en liten spinkis,inte en valk så långt ögat kan nå. Jag för försöka smyga till han grädde ;)

  SvaraRadera
 4. Ät-dagarna känner vi till!

  SvaraRadera
 5. Jag känner mig lite som jag tänker mig att man känner sig om vampyrer sugit ens blod, i slutet av en ät-dag. Alldeles tom och trött.

  SvaraRadera
 6. Han är en komiker. Inte så jääättekänd kanske. Han brukar vara med i Parlamentet och ibland på Morgonpasset i P3. Lite retard är du ju. Hihi. Nej. Eller?

  SvaraRadera
 7. så är det ju ibland att man behöver bli lite extra ompysslad, sen kommer vardagen tillbaka igen med full kraft ska du se, så njut medan du kan ♥

  kramkram

  SvaraRadera
 8. vad skönt att du får hjälp när det är lite för mycket!
  Ta hand om dig.

  SvaraRadera
 9. Livet leker märker jag - och lilltösen bajsar och kräks - och du blir omhändertagen. Fint det.

  SvaraRadera
 10. Vilken tur i oturen att ni mår dåligt just när du har många som kan ta hand om er, men det låter jobbigt.

  Svar: Min kärlek arbetar på samma ställe som jag, men åker till Tyskland två dagar per vecka och arbetar.

  SvaraRadera
 11. Ibland behöver man bara få sitta och göra ingenting, vissa dagar orkar man inte med att vara annat än mamma och det är så det ska vara :)

  SvaraRadera