fredag 3 juni 2011

Kattrapport

Den här bilden togs för exakt år sedan. Kolla vad liten Blixa var!

Jag har fått rapporterat att katterna stortrivs ute på ön. Att bo i ett tvåvåningshus med trappa är visst något de uppskattar och de rushar gärna upp och ner för trappan. Dessutom är de väldigt förtjusta i sin nya matte och sover hos henne på nätterna, det roliga är att den här matten inte ens tyckte om katter fram till nyligen, det måste vara mina små förtjusande varelser som har omvänt henne!

Det är fortfarande lite tomt utan katterna här hemma, men hur mycket jag än saknar dem så känns det samtidigt som en lättnad att inte ha dem här eftersom jag inte behöver vara på helspänn hela tiden och ha råkoll så de inte trampar på eller lägger sig hos Elly. Nu kan jag till exempel lägga Elly på en filt på golvet lite då och då medan jag pysslar med något, vilket jag aldrig hade vågat med katterna i närheten. Det låter lite hemskt att säga att jag är lättad, men så är det och därför blir jag extra glad över att katterna trivs i sitt nya boende och det känns som om det här var den bästa lösningen för alla. Win-win!

8 kommentarer:

 1. Hahhaa, ja eller hur! Men det är kul när det händer nåt :)

  Härligt att katterna trivs! Vi har ingen i vår närhet att ge dem till så vi kämpar på här hemma. Men de har inte visat nåt intresse för henne ännu och håller sig hellre på avstånd än nära. Så jag hoppas att det går att ha dem kvar.

  SvaraRadera
 2. haha ja du får se ;D längtar som fan efter att få göra den! kittlig är väl kanske inte så lämpligt nä haha. jag är lite men ska försöka hålla mig. jag sa till honom att jag itne var det så får väl helt enkelt öva¨på att inte vara det mer haha.

  jag dör vilken kul bild! stora katten ser måttligt road ut av lillens kram :D va synd att du inte kunde ha kvar dem. Ska du ta hem de igen sen när Elly är lite större?

  SvaraRadera
 3. Vad skönt att det verkar fungera bra! Och hur gulligt är det inte med katter som kramas?!

  SvaraRadera
 4. Så fina de är. Och du känner vad som är bäst för er. Jag tyckte det var jobbigt att vara på helspänn på katterna när jag var hemma hos min mamma. Ändå lyckades ena katten riva tag i Viljas fot. Buskatter :)

  SvaraRadera
 5. Vad skönt att de trivs i sitt nya hem.
  Mina missar blev lantisar när jag träffade Mats och flyttade ihop med honom eftersom han är allergisk. Det var tomt utan dem men samtidigt såg jag hur de trivdes när jag hälsade på dem så då kändes det mycket lättare.

  SvaraRadera
 6. så skönt att de trivs! och det viktigaste är ju som sagt att du kan slappna av och känna dig mer trygg när det gäller elly.

  SvaraRadera
 7. Syrrans hus har fått det som alltid saknats: ett par katter. Det är så mysigt att komma hem till henne och mötas av Blixa och Zoom i hallen. :)

  Haha, Zoom ser verkligen sur ut på fotot. Härlig bild!

  SvaraRadera
 8. Men vilken fantastisk bild!

  SvaraRadera